search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:31
MENU CLOSE

Απίστευτη κακοποίηση ζώου: Πιάνουν το κουτάβι και το εκσφεντονίζουν με δύναμη στον τοίχο (Video)

05.05.2020 13:31
Απίστευτη κακοποίηση ζώου: Πιάνουν το κουτάβι και το εκσφεντονίζουν με δύναμη στον τοίχο (Video) - Media

 

Το περιστατικό που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων όπου έχει προβληθεί, γυρίστηκε στον πίσω κήπο μιας κατοικίας στο δυτικό Δουβλίνο στην Ιρλανδία. Δείχενι δυο έφηβους να γελάνε και ο ένας από αυτούς να κρατάει στην αγκαλία του ένα κουτάβι. 
Χωρίς λόγο και αιτία και ενώ δεν έχουν σταματήσει να γελάνε ο νεαρός εκσφεντονίζει με όλη του τη δύναμη το άμοιρο σκυλάκι στον τοίχο. Στη συνέχεια το κουτάβι πέφτει με τη μουσούδα σε μια πλαστική πισίνα με νερό. 
Όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τους νεαρού ςκαι μάλιστα η αστυνομία της περιοχής έχει κάνει ανάρτηση στο διαδίκτυο για όποιον γνωρίζει κάτι για αυτούς. Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε ότι το κουταβάκι βρέθηκε μετά παρατημένο στο δρόμο και πλέον ζει σε ένα ήρεμο περιβάλλον με τον σημερινό του ιδιοκτήτη. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:31