search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:06
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Στο αυτόφωρο γιατί σέρβιρε σε καφετέρια

05.05.2020 14:48
Φθιώτιδα: Στο αυτόφωρο γιατί σέρβιρε σε καφετέρια - Media

 

Δύο παραβάσεις για λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Στερεά πρώτη μέρα μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο αυτόφωρο κατέληξε ο προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας στην Αμφίκλεια, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα 4/5 νωρίς το βράδυ να τη λειτουργεί παρά το ισχύον απαγορευτικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αστυνομικοί εντόπισαν γύρω στις 8 το βράδυ το συγκεκριμένο κατάστημα να εξυπηρετεί κάποιους θαμώνες και εκτός του διοικητικού προστίμου προχώρησαν και στη σύλληψη του υπεύθυνου. Αναζητείται μάλιστα στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, πρώτη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τις άσκοπες μετακινήσεις, σε όλη την Επικράτεια είχαμε μόνο δύο παραβάσεις για παράνομο άνοιγμα καταστήματος και οι δύο στη Στερεά. Η μία όπως σημειώσαμε ήταν στην Αμφίκλεια και η άλλη στο Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων για παράνομη λειτουργία καφενείου.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη του μέτρου την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 έχουν βεβαιωθεί σε όλη την επικράτεια 569 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 547 άτομα.

Επίσης για τη Στερεά είχαμε τη Δευτέρα και ένα πρόστιμο για μη προβλεπόμενες μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας κλπ και συγκεκριμένα στο νομό Βοιωτίας

Συνολικά, βεβαιώθηκαν 85 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ.

Τέλος από τη Δευτέρα ισχύει και το μέτρο της μη τήρησης της ελάχιστης απόστασης και μη χρήσης μάσκας. Βεβαιώθηκαν 25 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα 150 ευρώ, ως ακολούθως:

14 στη Θεσσαλία,

6 στην Αττική,

2 στην Κρήτη,

1 στην Πελοπόννησο,

1 στην Κεντρική Μακεδονία και

1 στην Ήπειρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:05