search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:04
MENU CLOSE

Ο πλουσιότερος άνδρας της Ευρώπης έχασε 30 δισ. δολάρια, λόγω κορωνοϊού

08.05.2020 17:08
Ο πλουσιότερος άνδρας της Ευρώπης έχασε 30 δισ. δολάρια, λόγω κορωνοϊού - Media

 

Ο Bernard Arnault είναι ο πλουσιότερος άνδρας της Ευρώπης. Είναι ο ιδιοκτήτης των εταιριών  Givenchy, Louis Vuitton και Sephora. Λόγω του κορωνοϊού, τα περισσότερα καταστήματα του στην Ευρώπη έχουν κλείσει τουλάχιστον για έναν μήνα και ο ίδιος καταγράφει χασούρα στον τζίρο του, της τάξης των 30 δις δολαρίων.
Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index ο Bernard έχει τη μεγαλύτερη χασούρα από όλους του δισεκατομμυριούχους του κόσμου. Σύμφωνα με το Forbes πάντως ο συγκεκριμένος άνδρας παρά το χάσιμο τόσων δισεκατομμυρίων συνεχίζει να παραμένει ο τρίτος πλουσιότερος άνδρας του κόσμου. 
Το χαρτοφυλάκιο του Arnault συμπεριλαμβάνει συνολικά 70 εταιρίες. Η συνολική περιουσία του πλουσιότερου Ευρωπαίου παραμένει ακόμη και μετά το χάσιμο του τελευταίου μήνα στο ποσό των 77 δισεκατομμυρίων δολαρίων. 
Οι ειδικοί λένε ότι το χάσιμο θα είναι ακόμη μεγαλύτερο αφού στη μετά κορωνοϊό εποχή ο κόσμος δύσκολα θα αγοράζει είδη σαν τις τσάντες του και θα επικεντρώνεται στο να αγοράζει είδη πρώτης ανάγκης. Στα προιόντα Louis Vuitton λένε οι ειδικοί το κέρδος από την πώληση κάθε τσάντας για παράδειγμα, αγγίζει το 45%
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:02