search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Απίστευτες εικόνες: Σκελετωμένα μουλάρια στο κλειστό φαράγγι της Σαμαριάς

10.05.2020 09:10
Απίστευτες εικόνες: Σκελετωμένα μουλάρια στο κλειστό φαράγγι της Σαμαριάς - Media

 

Απίστευτες εικόνες με σκελετωμένα μουλάρια που βρίσκονται εντός στο κλειστό φαράγγι της Σαμαριάς είδαν το… φως της δημοσιότητας.

Όπως καταγγέλλει στο cretapost.gr, ο Σύλλογος «Προστασία των Ζώων», ένας ορειβάτης ήρθε σε επικοινωνία μαζί με τα μέλη του και ανέφερε πως μέσα στο κλειστό φαράγγι παραμένουν εγκλωβισμένα δύο μουλάρια καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Το ένα ζώο είναι σκελετωμένο και σε κακή κατάσταση ενώ εξαιτίας της μεγάλης ηλικίας του και δυσκολεύεται να διεκδικήσει την τροφή του.

«Αρμόδιος φορέας για την ευζωία των συγκεκριμένων ζώων είναι η Διεύθυνση Δασών Χανίων και από ότι γνωρίζαμε, κάθε χειμώνα που ο Δρυμός παραμένει κλειστός, μεταφέρονται σε ειδικό χώρο στα Χανιά. Για ποιο λόγο τα δύο ζώα παρέμειναν εγκλωβισμένα στο κλειστό φαράγγι κοντά στην έξοδο του φαραγγιού σε ένα πολύ στενό σημείο που ονομάζεται «Πόρτες»;», διερωτάται ο Σύλλογος ο οποίος έχει στείλει επιστολή στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Στρατηγό κ. Ρουτζάκη, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15