search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:00
MENU CLOSE

Κίνδυνος λουκέτου στη ΛΑΡΚΟ

13.05.2020 16:05
Κίνδυνος λουκέτου στη ΛΑΡΚΟ		   - Media

 

Για κίνδυνο να κλείσει το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ και να χαθεί το σύνολο των θέσεων εργασίας προειδοποιεί ο Ειδικός Διαχειριστής της εταιρείας σε επιστολή που κοινοποιήθηκε στους εργαζόμενους με αφορμή την σημερινή κατάληψη των εγκαταστάσεων στην Αθήνα και τη Λάρυμνα. Καταλογίζει μάλιστα προσωπικά και πολιτικά κίνητρα σε όσους προσπαθούν να κλείσει η εταιρεία, ενώ προαναγγέλλει έρευνα για προμήθειες της εταιρείας και περιγράφει συγκεκριμένες περιπτώσεις εκτός λογικής μισθοδοσίας και επιδομάτων – όπως για παράδειγμα η καταβολή επιδομάτων βάρδιας σε αδειούχους εργαζόμενους ή η καταβολή μισθών σε εργαζόμενους που υπερβαίνουν τις αποδοχές του διευθύνοντος συμβούλου.

“Ο κίνδυνος της άμεσης αναστολής της λειτουργίας του εργοστασίου είναι πλέον ορατός, καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην τροφοδοσία λατερίτη, όχι λόγω των ενεργειών της Ειδικής Διαχείρισης, αλλά εξαιτίας οργανωμένων ενεργειών ορισμένων που θέλουν το εργοστάσιο κλειστό, αφού παρεμποδίζουν την ομαλή παροχή λατερίτη από τα ορυχεία προς το εργοστάσιο της Λάρυμνας”, τονίζεται στην επιστολή και προστίθεται:

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18