search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10
MENU CLOSE

Οδικές μετακινήσεις: Ελεύθερες από 18 Μαΐου – Τι ισχύει με την Εύβοια

14.05.2020 12:55
Οδικές μετακινήσεις: Ελεύθερες από 18 Μαΐου - Τι ισχύει με την Εύβοια - Media

 

Την ερχόμενη Δευτέρα θα επιτραπεί η μετακίνηση από νομό σε νομό. Από τις 18 του Μάη απελευθερώνονται και οι οδικές μετακινήσεις στην Εύβοια, το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της χώρας που συνδέεται με τη Βοιωτία μέσω της γέφυρας της Χαλκίδας.

Το αρμόδιο υπουργείο διευκρίνισε:«Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διευκρινίζεται ότι για την Εύβοια από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 οι οδικές μετακινήσεις θα είναι ελεύθερες, ενώ για τις ακτοπλοϊκές μετακινήσεις ισχύει ό,τι και για τα υπόλοιπα νησιά».

Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ότι την Παρασκευή θα ανακοινωθούν τα ακριβή πρωτόκολλα τα οποία επεξεργάζεται η υγειονομική επιτροπή για τις εσωτερικές μεταφορές, ενόψει και του ανοίγματος των μετακινήσεων για την ηπειρωτική Ελλάδα και την Κρήτη στις 18 Μαΐου. Η ίδια τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα θα μπορέσουμε πιθανότατα να πούμε περισσότερα για το σχέδιο της κυβέρνησης για τον Τουρισμό.

Ως εκ τούτου, μαζί με την Κρήτη και η Εύβοια δεν συμπεριλαμβάνεται στο εμπάργκο που ισχύει την υπόλοιπη νησιωτική χώρα, το οποίο αναμένεται να αρθεί στις 25 του τρέχοντος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:10