search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:19
MENU CLOSE

«Με το ζόρι τον βγάλαμε;» – Ο εκνευρισμός της Χρηστίδου με τον Γιώργο Γιαννόπουλο στον αέρα της εκπομπής

17.05.2020 09:58
Χρηστίδου: Τα backstage της φωτογράφισης, τα τεστ για Covid-19 και οι αποκαλύψεις (Video) - Media

 

Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Γιώργο Γιαννόπουλο στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα!». 

Η παρουσιάστρια του OPEN συνδέθηκε, μέσω skype, με τον ηθοποιό Γιώργο Γιαννόπουλο προκειμένου να σχολιάσουν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του J2US.

Κάτι όμως η θερμή ημέρα, κάτι η διάθεση του ηθοποιού, κάτι οι απαντήσεις που λάμβανε… δεν ήθελε και πολύ η Σίσσυ Χρηστίδου για να αναρωτηθεί, αμέσως με τα το κλείσιμο της σύνδεσης, “με το ζόρι τον βγάλαμε τον άνθρωπο; Δεν ξέρω… Παιδιά, μην αναγκάζουμε ανθρώπους να βγουν αν δεν θέλουν να βγουν. Αυτό. Να θέλουν! Πάμε σε διαφημίσεις, ρε τι έχουμε πάθει… Ήρεμη εκπομπούλα είμαστε, να το ξέρετε, δεν θέλουμε τέτοια πράγματα”.

“Παιδιά, λέω το εξής… Για να μη μπούμε σε μια διαδικασία, “τι είμαι, ποιος είμαι, τι έκανα”, γιατί δεν είναι στην κουλτούρα και στην αισθητική μου αυτή η ιστορία, θα πω ένα πράγμα. Και να ‘ρθω από κει να σας αναλύσω τρεις ώρες όσα πράγματα θέλετε” σημείωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και διαγωνιζόμενος του J2US στο ξεκίνημα της επικοινωνίας με την πρωινή εκπομπή. “Εγώ μπήκα σε αυτό το σόου με τη λογική ότι πρόκειται για ένα σόου υψηλής αισθητικής, τουλάχιστον από πλευράς παραγωγής και όταν άκουσα πως θα είμαι ζευγάρι με την Δέσποινα Ολυμπίου είπα το ναι. Δεν συνηθίζω να πηγαίνω σε παιχνίδια και τέτοια αλλά έκανα μια “παραχώρηση στον εαυτό μου” επειδή πίστεψα και είδα ότι είναι ένα σόου υψηλών προδιαγραφών όσον αφορά την παραγωγή πιο πολύ. Στην λογική, τώρα, να πω τι έγινε και τι δεν έγινε δεν έχω μπει κυρία Χρηστίδου ποτέ. Δεν είμαι τέτοιος καλλιτέχνης. Καταλάβατε;”. 

Σ.Χ.: Ούτε και εμείς λειτουργούμε έτσι, σαν εκπομπή, για να είμαι ειλικρινής.

Γ.Γ.: Δεν με αφορά αυτό το πράγμα! Εγώ μπήκα σε ένα πράγμα, είμαι με την κυρία Ολυμπίου που την θεωρώ μια πολύ μεγάλη φωνή και έναν καλό άνθρωπο. Οπότε θα πούμε τραγούδια που θα κάνουν μια διαφορά, κάποια διαφορετικά τραγούδια όπως θα δείτε και στο επόμενο live. Αν μας κρατήσει το κοινό, θα έρθουν και άλλα μεγάλα τραγούδια.

Σ.Χ.: Πολύ σωστά. Καταλαβαίνετε, όμως, ότι δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για όλο αυτό που συμβαίνει σε σχέση με την κριτική γιατί εκεί βρίσκεστε, κρίνετε, αντιδράτε με έναν τρόπο.

Γ.Γ.: Έχετε πλάκα! Από την μια λέτε ότι δεν σας ενδιαφέρει, όμως μου ζητάτε να απαντήσω.

Σ.Χ.: Όχι, εννοώ ότι δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση. Δεν έχω κάποιο λόγο, αν δεν θέλετε να απαντήσετε, το δέχομαι. Δεν κάνουμε τέτοια πράγματα εδώ.

Γ.Γ.: Πείτε μου, δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση.

Σ.Χ.: Είστε εδώ μόνο αν θέλετε. Άμα δεν θέλετε, μπορούμε να κλείσουμε κιόλας. Δεν έχω κάποιο θέμα

Γ.Γ.: Παρακαλώ, δεν έχω πρόβλημα. Ρωτήστε, όμως, να δείτε ότι δεν αποφεύγω τίποτα.

Σ.Χ.: Δεν είναι θέμα… Δεν ξέρω… Όχι… Αισθάνομαι λίγο αμήχανα τώρα γιατί νόμιζα πως ξέρετε ότι θα φιλοξενηθείτε και το θέλατε. Θέλετε να μην το συζητήσουμε καθόλου; Πείτε μου εσείς πως θέλετε να το πάμε.

Σ.Χ.: Ναι, ρωτήστε με και θα σας απαντήσω

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17