search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Πέθανε μωρό ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία – «Πέθανε από κορωνοϊο» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις

19.05.2020 13:40
Πέθανε μωρό ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία – «Πέθανε από κορωνοϊο» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις  - Media

 

Την περασμένη ενδομάδα ο ζωολογικός κήπος της Λειψίας ανακοίνωσε ότι πέθανε ένα μωρό ουρακοτάγκος. Αυτό ξεσήκωσε της ζωοφιλικές οργανώσεις και η PETA αναρωτιέται εάν το μωρό ήταν ευάλωτο στον κορωνοϊο και πέθανε από Covid-19. 
Η οργάνωση μάλιστα ζήτησε να διενεργηθεί και έρευνα για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού ουρακοτάγκου. Ο ζωολογικός κήπος απάντησε στο αίτημα αυτό και απέρριψε το αίτημα τονίζοντας πως ούτε όσοι εργάζονται στον κήπο, αλλά ούτε και κανένα άλλο ζώο παρουσίασαν ποτέ συμπτώματα Covid-19.


Στην ανακοίνωση του ο ζωολογικός κήπος ανέφερε πως το μωρό με το όνοαμ Rima, ήταν σοβαρά άρρωστο και πέθανε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο του. Η Rima είχε γεννηθεί μέσα στο ζωολογικό κήπο τον Αύγουστο του 2019.
«Ήταν τόσο άρρωστη που πέθανε μια νύχτα», δήλωσε ο υπεύθυνος του κήπου Daniel Geißler και συνέχισε: «Κτηνίατρος την επισκέπτονταν κάθε μέρα με την ελπίδα να σώσει τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του μωρού, η Pini, κρατούσε επι μέρες αγκαλιά το άψυχο κορμί του παιδιού της και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να την ναρκώσουν για να της το πάρουν 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:22