02/03/2021 21:55:36

Πέθανε μωρό ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία – «Πέθανε από κορωνοϊο» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις

Πέθανε μωρό ουρακοτάγκος σε ζωολογικό κήπο στη Γερμανία – «Πέθανε από κορωνοϊο» λένε οι φιλοζωικές οργανώσεις  - Media

 


Την περασμένη ενδομάδα ο ζωολογικός κήπος της Λειψίας ανακοίνωσε ότι πέθανε ένα μωρό ουρακοτάγκος. Αυτό ξεσήκωσε της ζωοφιλικές οργανώσεις και η PETA αναρωτιέται εάν το μωρό ήταν ευάλωτο στον κορωνοϊο και πέθανε από Covid-19. 
Η οργάνωση μάλιστα ζήτησε να διενεργηθεί και έρευνα για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του μικρού ουρακοτάγκου. Ο ζωολογικός κήπος απάντησε στο αίτημα αυτό και απέρριψε το αίτημα τονίζοντας πως ούτε όσοι εργάζονται στον κήπο, αλλά ούτε και κανένα άλλο ζώο παρουσίασαν ποτέ συμπτώματα Covid-19.


Στην ανακοίνωση του ο ζωολογικός κήπος ανέφερε πως το μωρό με το όνοαμ Rima, ήταν σοβαρά άρρωστο και πέθανε χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το θάνατο του. Η Rima είχε γεννηθεί μέσα στο ζωολογικό κήπο τον Αύγουστο του 2019.
«Ήταν τόσο άρρωστη που πέθανε μια νύχτα», δήλωσε ο υπεύθυνος του κήπου Daniel Geißler και συνέχισε: «Κτηνίατρος την επισκέπτονταν κάθε μέρα με την ελπίδα να σώσει τη ζωή της αλλά δεν τα κατάφερε».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μητέρα του μωρού, η Pini, κρατούσε επι μέρες αγκαλιά το άψυχο κορμί του παιδιού της και δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει. Οι υπεύθυνοι αναγκάστηκαν να την ναρκώσουν για να της το πάρουν 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.