search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:39
MENU CLOSE

Η προσπάθεια για μια καλύτερη πόζα στη φωτογραφία, της στοίχισε τη ζωή – Έπεσε από έναν ψηλό βράχο και σκοτώθηκε (Photos)

19.05.2020 14:55
Η προσπάθεια για μια καλύτερη πόζα στη φωτογραφία, της στοίχισε τη ζωή – Έπεσε από έναν ψηλό βράχο και σκοτώθηκε (Photos) - Media

 

H Julia Khabibulina ήταν μια 34χρονη Ρωσίδα που είχε δυο μεγάλα πάθη. Τη φωτογραφία και τα ταξίδια. Τελευταίος της προορισμός ήταν το Ντουμπάι και έμελλε να είναι και ο οριστικός στη ζωή της. 


Πήγε εκεί πριν ξεκινήσει η πανδημία του κορωνοϊου με σκοπό να κάτσει λίγο και τελικά έμεινε αφού έκλεισαν τα αεροδρόμια και δεν μπορούσε να επιστρέψει στην πόλη της στη Ρωσία στην πόλη Ούφα. 


Η ίδια όσο έμεινε στο Ντουμπάι άρχισε να φωτογραφίζεται μανιωδώς σε διάφορα σημεία με σκοπό να αποκτήσει ένα μεγάλο πορτφόλιο και να μπορέσει να εργαστεί εκεί σαν μοντέλο. Η τελευταία φωτογράφηση της επάνω σε έναν ψηλό βράχο ήταν μοιραία. 


Προκειμένου να πάρει καλύτερη πόζα, δεν υπολόγισε την απόσταση και έπεσε κάτω στο νερό από μεγάλο ύψος. Ο θάνατος της ήταν ακαριαίος αφού η πρόσκρουση έμοιαζε να είναι με πρόσκρουση με το κεφάλι σε τσιμέντο. Το σώμα της βρίσκεται τώρα σε νοσοκομείο των ΗΑΕ που περιμένει να επαναπατριστεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34