search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Με δική της εκπομπή στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Video)

20.05.2020 10:32
Με δική της εκπομπή στον Alpha η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (Video) - Media

 

Είναι ήδη γνωστό ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής του GNTM, όπως τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, το μοντέλο δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα,αντιθέτως συνεχίζει με πιο δυναμικά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ηλιάνα παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, υπέργαψε τελικά με τον Alpha, παρουσιάζοντας το “The Bachelor”

«Η Ηλιάνα συμφώνησε με τον Alpha, είναι οριστική συμφωνία. Και μάλιστα ως σωστή επαγγελματίας ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΚΑΪ και τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί τους. Της είχε προταθεί να αναλάβει μία εκπομπή μόδας καθημερινή η οποία θα ξεκινούσε τα Χριστούγεννα και θα προβαλλόταν στην απογευματινή ζώνη και που τώρα πια μπήκε στο συρτάρι. Επίσης της είχαν προτείνει να είναι κριτής στο The Masked Singer, αφού παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς»,αναφέρθηκε στο “Πρωινό” με την Αφροδίτη Γραμμέληνα συμπληρώνει: «Η Ηλιάνα θα είναι στον Alpha και τα ραντεβού τα έκανε η μάνατζέρ της, η Έλενα Χριστοπούλου. Εγώ ξέρω όμως πως θα παρουσιάσει το The Bachelor, θα είναι η παρουσιάστρια».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33