28/11/2020 15:55:44

Μήνυμα Σαββίδη σε Open και Έθνος - Τι ζήτησε από τους επικεφαλής

Μήνυμα Σαββίδη σε Open και Έθνος - Τι ζήτησε από τους επικεφαλής - Media

 

Τηλεδιάσκεψη με τους υψηλά ιστάμενους τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open όσο και του Έθνους, πραγματοποίησε ο  ιδιοκτήτης του μιντιακού ομίλου Dimera, Ιβάν Σαββίδης.

Τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι πολλά και συζητήθηκαν εκτενώς με τους επικεφαλής και στενούς συνεργάτες του σε κανάλι και εφημερίδα. «Καυτό» θέμα το οποίο απασχόλησε τη συζήτηση, ήταν η σημερινή συγκυρία στον χώρο των media καθώς τα δεδομένα πλέον, και λόγω κορονοϊού, έχουν αλλάξει.

Ο Ιβάν Σαββίδης, oπως γράφει η Σοφία Πελεκάνου στο newsbeast, ζήτησε από τους συνεργάτες του δυναμισμό και από τις διοικητικές ομάδες να προχωρήσουν άμεσα σε σχεδιασμό πλάνου για το επόμενο διάστημα ξεκαθαρίζοντας και στέλνοντας μήνυμα ότι βρίσκεται δίπλα τους, εγγυάται την ασφάλεια τους και στηρίζει την ανάπτυξη και εξέλιξη του μιντιακού ομίλου.

Στα άμεσα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του είναι η περαιτέρω επένδυση τόσο στην ενημέρωση, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα του Open, όσο και στην ψυχαγωγία. Οπως αναφέρει το newsbeast, μεταγραφές αλλά και νέα τηλεοπτικά projects θα ενισχύσουν το πρόγραμμα του σταθμού.

Αναφορικά με το Έθνος, στην τηλεδιάσκεψη, αποφασίστηκε ο σχεδιασμός της επιστροφής της εφημερίδας στην κανονικότητα. Η ενίσχυση της ύλης του κυριακάτικου φύλλου είναι στα άμεσα σχέδια των υπευθύνων ώστε η εφημερίδα να αποτελέσει ισχυρό πυλώνα στην έντυπη ενημέρωση.

Πηγή: zoornalistas.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.