search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:33
MENU CLOSE

To «αντίο» της Μενεγάκη στο τηλεοπτικό κοινό – Συγκινημένη αποχαιρετά τον Alpha μετά από 15 χρόνια (Video)

21.05.2020 12:03
To «αντίο» της Μενεγάκη στο τηλεοπτικό κοινό – Συγκινημένη αποχαιρετά τον Alpha μετά από 15 χρόνια (Video) - Media

 

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη με άλλους να ισχυρίζονται ότι η “ωραία Ελένη” εγκαταλείπει γενικώς και άλλους να τη θέλουν σε άλλους σταθμούς. Η παρουσιάστρια, με αφορμή την ονομαστική της εορτή και ένα βίντεο για εκείνη, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και κοιτώντας στα “μάτια” τους τηλεθεατές, ξεκαθάρισε τα πάντα.

Εμφανώς συγκινημένη, η Ελένη αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τον Alpha μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τα σενάρια που την ήθελαν να κλείνει συμφωνίες με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα κανάλια.

«Την επόμενη σεζόν δεν θα είμαι κάπου. Θέλω να μείνω ελεύθερη» είπε μεταξύ άλλων, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο, τον οποίο -όπως είπε χαρακτηριστικά- έχει πολύ ψηλά στην καρδιά της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την αγάπη που έχει εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:33