search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Καραντίνα με δερμάτινο παντελόνι χωρίς… οπίσθια (Photos)

21.05.2020 18:05
Κιμ Καρντάσιαν: Καραντίνα με δερμάτινο παντελόνι χωρίς... οπίσθια (Photos) - Media
 
Συνεχίζοντας την τάση των celebrities να κάνουν διάφορες extravagant εμφανίσεις όσο διαρκούν τα μέτρα της κοινωνικής αποστασιοποίησης λόγω του κορωνοϊού, η Kιμ Καρντάσιαν (η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται στη φάση της αναθεώρησης της θέσης της για… σεμνές εμφανίσεις στο Instagram) ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες όπου επέλεξε μια σέξι γουέστερν εμφάνιση.
 
Συγκεκριμένα, φόρεσε chaps που είναι δερμάτινα… πατζάκια παντελονιού που φορούν οι καουμπόηδες στα ροντέο. Βασικό χαρακτηριστικό τους; Δεν έχουν καλυμμένα… οπίσθια.
 
Σε συνδυασμό με σουτιέν και μιουλς, η Κιμ μας έδωσε μια μάλλον… ιδιότυπη προσέγγιση στο ένδυμα αυτό, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει. Η ίδια, πάντως, σχολίασε την εμφάνισή της ως «Τόσο καλοντυμένη και δεν έχω να πάω πουθενά».
 
View this post on Instagram

All dressed up with nowhere to go

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:53