search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:14
MENU CLOSE

Συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους: Η μητέρα που έχασε νωρίς και το γράμμα που τον «λύγισε» (Video)

26.05.2020 06:07
Συγκινημένος ο Γιώργος Θεοφάνους: Η μητέρα που έχασε νωρίς και το γράμμα που τον «λύγισε» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης μίλησε για τη σημαντική πορεία του στη μουσική αλλά και για τα παιδικά του χρόνια. Αποκαλεί τον πατέρα του σκληρό, ενώ συγκινείται αναφερόμενος στη μητέρα του που έχασε στα 16 του χρόνια. Μπροστά σε ένα γράμμα που της είχε γράψει τότε, ο Γιώργος Θεοφάνους λυγίζει…

“Η μητέρα μου ήταν αυτή που με πίστευε και έφυγε όταν ήμουν ούτε 16 ετών. Δεν με είχε δει ποτέ. Ακόμα και στο Ωδείο, στις απλές συναυλίες που δίναμε εκεί, δεν τα κατάφερε να έρθει. Ήταν μια άρρωστη από όταν ήμουν εγώ στο δημοτικό. Θυμάμαι σαν τώρα πως είχε καρκίνο στον μαστό, το ανακάλυψε λίγο πριν τα Χριστούγεννα και δεν μας είπε τίποτα”. Αυτό είναι το λάθος, ρε παιδί μου, που κάνουν οι γυναίκες. Η πρόληψη είναι το κυριότερο πράγμα. Αποφάσισε, λοιπόν, να μην μας το πει, περάσαμε μαζί τα Χριστούγεννα και μετά μπήκε στο νοσοκομείο” είπε, εμφανώς συγκινημένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10