search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:41
MENU CLOSE

Να γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δε χαμογελά ποτέ! Η φωτογραφία με τον γιο της και το τρολάρισμα του συζύγου της

27.05.2020 06:25
Να γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ δε χαμογελά ποτέ! Η φωτογραφία με τον γιο της και το τρολάρισμα του συζύγου της - Media

 

Την έχουμε συνηθίσει με σοβαρό ύφος τόσο στις εμφανίσεις της όσο και στις φωτογραφίες της. Ο λόγος για τη Βικτόρια Μπέκαμ η οποία αποφάσισε για μια φορά να αποχωριστεί το αυστηρό της ύφος και να ποζάρει στον φακό με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Τη σπάνια αυτή φωτογραφία της 46χρονης δημοσίευσε ο 15χρονος γιος της όπου απεκονίζονται οι δυο τους με λευκές ρόμπες, πιθανότατα από κάποιες διακοπές τους. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο 15χρονος έγραψε: «Προφανώς η μαμά μου χαμογελά».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστο το στιγμιότυπο και τρόλαρε τη σύζυγό του!

«Πόσο λευκά είναι τα δόντια της μαμάς Βικτόρια Μπέκαμ; Είναι ο Ρος από τα Φιλαράκια» έγραψε, αναφερόμενος φυσικά στον ήρωα της διάσημης τηλεοπτικής σειράς που σε ένα επεισόδιο λευκαίνει τα δόντια του για ένα ραντεβού, αλλά τελικά γίνονται υπερβολικά λευκά, ενώ σε ένα άλλο επεισόδιο, αγοράζει ένα σπρέι μαυρίσματος, αλλά το αποτέλεσμα είναι τραγικά λάθος!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:40