search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:11
MENU CLOSE

Κάτι τρέχει με την Κέιτ… – Δημοσίευμα αναφέρει ότι «αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη»

27.05.2020 17:14
Κάτι τρέχει με την Κέιτ... - Δημοσίευμα αναφέρει ότι «αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη» - Media
 
Νέα κρίση στη Βασιλική Οικογένεια στη Βρετανία, καθώς από ότι φαίνεται ούτε η Κέιτ Μίντλετον αντέχει τα βασιλικά καθήκοντα, καθώς δημοσιεύματα τη θέλουν να έχει αγανακτήσει από τις πολλές υποχρεώσεις που έχει, ειδικά μετά την έξοδο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη βρετανική βασιλική οικογένεια.
 
Σύμφωνα με το Tatler η Κέιτ αισθάνεται «εξαντλημένη» και «παγιδευμένη», μάλιστα επικαλούμενο πηγές κοντά στην δούκισσα του Κέιμπριτς, το περιοδικό αναφέρει ότι «η Κέιτ είναι έξαλλη για το μεγάλο φόρτο εργασίας. Φυσικά και είναι πάντα χαμογελαστή και κατάλληλα ντυμένη, αλλά δεν το θέλει αυτό».
 
«Αισθάνεται εξαντλημένη και παγιδευμένη. Εργάζεται τόσο σκληρά όσο ένας κορυφαίος διευθύνοντας σύμβουλος, που πρέπει να ταξιδεύει συνεχώς εκτός χώρας, χωρίς να έχει όφελος και πολλές διακοπές» πρόσθεσε ο φίλος της δούκισσας.
 
Παρότι λόγω της πανδημίας οι καθημερινές δραστηριότητες της Κέιτ έχουν περιοριστεί, τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με το περιοδικό, η δούκισσα έχει αναλάβει πολλές υποχρεώσεις, ελλείψει και της Μέγκαν. Η Κέιτ καταλαβαίνει ότι πάνω απ’ όλα για τη βασιλική οικογένεια είναι το καθήκον, το καθήκον, το καθήκον» δήλωσε μία άλλη πηγή στο περιοδικό.
 
Πάντως από το Παλάτι διαψεύδεται το ρεπορτάζ του Tatler καθώς δηλώνει «αυτή η ιστορία περιέχει μια σειρά από ανακρίβειες και ψευδείς δηλώσεις, για τις οποίες το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν ενημερώθηκε πριν δημοσιευθούν».
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:44