search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:30
MENU CLOSE

Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία πριν με συναντήσει – Ήξερα πού έμπαινα» (Video)

01.06.2020 11:36
Αλίκη Κατσαβού: «Ο Κώστας είχε μοιράσει την περιουσία πριν με συναντήσει – Ήξερα πού έμπαινα» (Video) - Media

 

Για τη δύσκολη περίοδο προσαρμογής μετά τον θάνατο του Κώστα Βουτσά μίλησε η Αλίκη Κατσαβού, τονίζοντας ότι βίωσε δύσκολες στιγμές κατά τις οποίες από τη μία έπρεπε να διαχειριστεί η ίδια την απώλεια και από την άλλη έπρεπε να εξηγήσει στον μικρό της γιο τι έχει συμβεί.

Μεταξύ άλλων, η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού μίλησε και για τη διαθήκη, καθώς είναι ένα θέμα που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως τον τελευταίο καιρό.

Η ηθοποιός βάζει τα πράγματα στη θέση τους δηλώνοντας ότι όταν γνώρισε τον Κώστα Βουτσά η περιουσία ήταν ήδη μοιρασμένη, ενώ η ίδια υπογραμμίζει ότι “ήξερε πού έμπαινε”

«Προφανώς οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι ο κόσμος θέλει να ακούσει μια δυσαρέσκεια δική μου για το κομμάτι της περιουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο, ο Κώστας τα είχε κάνει πολύ καλά στη ζωή του, δεν περίμενε ότι θα συναντήσει και θα κάνει έναν τέταρτο γάμο. Είχε γράψει στις κόρες του πράγματα, είχε κάνει ότι έπρεπε να κάνει ως πατέρας και όταν πια συνάντησε εμένα ήταν η περιουσία του όλη μοιρασμένη. Εγώ ήξερα που μπαίνω. Τώρα, ο Φοίβος θα του αναλογούν πνευματικά δικαιώματα, όπως αναλογούν και στα υπόλοιπα κορίτσια. Αυτό είναι», ανέφερε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:28