search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:38
MENU CLOSE

«Μήνυμα» Χατζηδάκη στα νησιά: «Ή θα πάμε σε ΑΠΕ ή θα είμαστε με κεριά» (Video)

01.06.2020 17:51
«Μήνυμα» Χατζηδάκη στα νησιά: «Ή θα πάμε σε ΑΠΕ ή θα είμαστε με κεριά» (Video) - Media
 
«Μήνυμα» προς τα νησιά και τους κατοίκους τους που εναντιώνονται στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών έστειλε ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σε διαφορετική περίπτωση η ρευματοδότησή τους δεν θα είναι διασφαλισμένη.
 
Ο ΥΠΕΝ μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση υποστήριξε ότι υπάρχει ένα χωροταξικό σχέδιο που ορίζει που θα τοποθετηθούν οι ανεμογεννήτριες, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Παράλληλα, κατηγόρησε όσουν αντιδρούν στο σχέδιο ως «προκατειλημμένους» ανέφερε ότι «σε άλλες χώρες , οι ανεμογεννήτριες στολίζονται κιόλας και αποτελούν τουριστική ατραξιόν. Εδώ κάποιους τους ενοχλούν»!
 
Πρόσθεσε επίσης πως ή θα αποδεχθούμε τις ανεμογεννήτριες ή θα πάμε σε κεριά, αφού δεν θα υπάρχουν λιγινιτικά εργοστάσια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:36