search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:05
MENU CLOSE

Hράκλειο: 12χρονη κατήγγειλε «περίεργη» συμπεριφορά ενός άνδρα στους αστυνομικούς – Φωτογράφιζε παιδιά και είχε μαζί του …καραμέλες

03.06.2020 06:37
Hράκλειο: 12χρονη κατήγγειλε «περίεργη» συμπεριφορά ενός άνδρα στους αστυνομικούς - Φωτογράφιζε παιδιά και είχε μαζί του ...καραμέλες  - Media

 

Ένα «περίεργο» περιστατικό στο κέντρο του Ηρακλείου κατήγγειλε  στο neakriti.gr αυτόπτης μάρτυρας, όταν σύμφωνα με τον ίδιο ένας μεσήλικας, είχε στήσει καρτέρι στην Στοά Νίκου Γιανναδάκη, και φέρονταν να φωτογραφίζει παιδιά, ενώ παράλληλα είχε στην κατοχή του καραμέλες για να τα δελεάσει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία από αυτόπτη μάρτυρα, ο μεσήλικας είχε κρυφτεί πίσω από «ψηφιακούς πίνακες» που βρίσκονται εντός της στοάς, ενώ η περίεργη συμπεριφορά που κίνησε υποψίες έγινε αντιληπτή από ένα κοριτσάκι 12 ετών, το οποίο έσπευσε να ενημερώσει αστυνομικούς που βρίσκονταν σε κοντινό σημείο.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα, οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα που φέρεται να τραβούσε τις φωτογραφίες και ενώ του ζητούσαν επανειλημμένα να τους δείξει το υλικό που είχε στο κινητό του, εκείνος απαντούσε πως «ξέχασε» τον κωδικό που ξεκλειδώνει το κινητό και δεν μπορούσε να τους το δείξει.

Να σημειώσουμε πως η Στοά Νίκου Γιανναδάκη βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης του Ηρακλείου, κοντά στην Βικελαία, ενώ στο σημείο προκλήθηκε έκδηλη αναστάτωση καθώς εκεί βρίσκονταν και άλλες μητέρες με τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο πρώτος έλεγχος στο κινητό του δεν έδειξε κάτι ενώ στην συνέχεια θα ελεγχθούν τυχόν «περίεργες κινήσεις» στα κοινωνικά του δίκτυα ώστε να διασαφηνιστεί το περιστατικό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03