search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:07
MENU CLOSE

Η Χάρις Αλεξίου «αποχαιρετά» το τραγούδι: Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά (Video)

04.06.2020 08:41
Η Χάρις Αλεξίου «αποχαιρετά» το τραγούδι:  Δεν καταδέχομαι να συνεχίσω αν δεν μπορώ να το κάνω καλά (Video) - Media

 

Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον Φώτη Απέργη, η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά το τραγούδι. Η μεγάλη ερμηνεύτρια παραδέχεται ότι αυτή ήταν μια δύσκολη και πολύ σοβαρή απόφαση, ωστόσο, δεν καταδέχεται να κάνει κάτι αν δεν το κάνει καλά, καθώς-όπως αποκαλύπτει τον τελευταίο καιρό “η φωνή της δεν την άκουγε”.

«Έχω απομακρυνθεί από το τραγούδι τελείως. Δεν μπορώ να τραγουδήσω όπως τραγουδούσα παλιά και δεν καταδέχομαι να συνεχίσω και να το κάνω αυτό, αν δεν μπορώ να το κάνω καλά. Δεν πάει η φωνή μου πια, δεν με “ακούει” πια η φωνή μου και είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω. Στον Ξαρχάκο πήρα την οριστική απόφαση και είπα “δεν σου αξίζει να συνεχίσεις”. Δεν ήταν κάτι απλό, βεβαίως και το πένθησα.

Μπορεί κι εγώ να σαμποτάρισα τη φωνή μου. Όταν κατάλαβα ότι δεν αποδίδω πια όπως παλιά να της… έσκαψα λίγο παραπάνω το έδαφος. Είπα “μην είσαι τώρα ένα νούμερο που βγαίνει και προσπαθεί να φτάσει τη νότα”. Δεν γράφω τραγούδια πια. Όταν γράφω μου βγαίνει να το τραγουδήσω, οπότε τι να γράψω τώρα;», είπε μεταξύ άλλων.

Το σχετικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό”

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:07