search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Τηλεόραση: «Εθελούσια έξοδος» για τους εργαζόμενους

09.06.2020 06:13
Τηλεόραση: Περικοπές στο Open και όχι μόνο - Media

 

“Πηδάει από το «καράβι» των Μέσων Ενημέρωσης ο Ιβάν Σαββίδης”, έγραφε το”Καρφί”  αναφέροντας πως ο επιχειρηματίας είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τα ΜΜΕ που ελέγχει.

 Η απόφαση Σαββίδη συνδέεται, λέει, και με τη στροφή που έχει..
κάνει σε επικερδείς επιχειρηματικές δραστηριότητες στον τουριστικό τομέα. Αυτά ακούγονται και ανακυκλώνονται εδώ και πολύ καιρό, οπότε επιφυλασσόμεθα…

Πάντως πληροφορίες του σάιτ e-tetradio έλεγαν ότι Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος προχωρούν σε στρατηγική συμφωνία με τον Σαββίδη να μπαίνει με ποσοστό στον όμιλο του ΣΚΑΪ και ο Αλαφούζος να αναλαμβάνει το μάνατζμεντ του Open. 

Την ίδια ώρα στο Οpen σχεδιάζεται, λέει, ευρύ πρόγραμμα περικοπών και εθελουσίας εξόδου εργαζομένων από το κανάλι μετά τα μέσα Ιουνιου. Κίνητρο θα είναι η καταβολή μεγαλύτερου χρηματικού ποσού από αυτό της αποζημίωσης για απόλυση. Κάποιοι λένε πως θα πρόκειται για αναγκαστικές αποχωρήσεις, αλλά προκειμένου να  περιοριστούν οι αντιδράσεις, οι απολύσεις να βαφτιστούν «εθελουσία έξοδος». 

Πηγή: zoornalistas.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01