search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:10
MENU CLOSE

Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος αφροαμερικάνου – Οι αστυνομικοί τον πέρασαν για ληστή και του έσπασαν το σαγόνι με μπουνιές (Video)

09.06.2020 17:08
Νέο περιστατικό αστυνομικής βίας σε βάρος αφροαμερικάνου – Οι αστυνομικοί τον πέρασαν για ληστή και του έσπασαν το σαγόνι με μπουνιές (Video) - Media

 

Τα περιστατικά αστυνομικής βίας εις βάρος αφροαμερικανών δεν έχουν τέλος. Μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ ολοένα και περισσότερα περιστατικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας. 
Φαίνεται πως οι αστυνομική στις ΗΠΑ έχουν μια αρχή. Όποιος είναι μαύρος είναι και ένοχος. Το περιστατικό που συνέβη στην Αλαμπάμα το αποδεικνύει. Ο αφροαμερικανός ιδιοκτήτης ενός καταστήματος τηλεφώνησε στην αστυνομία για να πει ότι του λήστεψαν το μαγαζί και ότι ο ίδιος κατάφερε να συλλάβει και να κρατά τον δράστη. 
Ζήτησε από την αστυνομία να στείλει περιπολικό για να τους παραδώσει το ληστή. Καθώς περίμενε εμφανίζονται οι αστυνομικοί οι οποίοι χωρίς δεύτερη κουβέντα χωρίς καν να ρωτήσουν, του ορμούν και ένας του καταφέρνει μια γροθιά και του σπάει το σαγόνι. Τον πέρασαν για κλέφτη μόνο και μόνο επειδή ήταν μαύρος. Μάλιστα για να είναι καλυμμένοι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον κατηγόρησαν για παρακώλυση έργου και παρεμπόδιση έρευνας για ληστεία. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03