search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και παρά τρίχα να βρεθεί φυλακή (Photos)

10.06.2020 16:15
Αγόρασε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και παρά τρίχα να βρεθεί φυλακή (Photos) - Media

 

Παρά τρίχα να προσπαθεί να αποδείξει ότι… δεν είναι ελέφαντας βρέθηκε ένας άνδρας που έκανε το λάθος να… αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Τι συνέβη;

Ένας άντρας στις ΗΠΑ βρήκε 34 kg κοκαΐνης συνολικής αξίας $850.000 μέσα στο αυτοκίνητο που αγόρασε, όπως αποκάλυψε η αστυνομία του Webb Country.
 
Αφού αγόρασε το μεταχειρισμένο όχημα από δημοπρασία, ο άντρας το οδήγησε μέχρι το σπίτι του. Εκεί, προς μεγάλη του έκπληξη, εντόπισε 17 πακέτα με ναρκωτικά σε κρυφή θήκη στο εσωτερικό του!
 
Χωρίς να διστάσει, κάλεσε την αστυνομία και δήλωσε τα πάντα για το συμβάν. Οι έρευνα με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, αποκάλυψε άλλα 17 πακέτα που βρίσκονταν σε άλλο σημείο του οχήματος.
Συνολικά, η κοκαΐνη που βρέθηκε στο όχημα ζύγιζε 34 kg και οι αρχές υπολογίζουν την αξία της σε 850.000 δολαρίων (753.865 ευρώ).
 
«Ευχαριστώ και συγχαίρω τον άνθρωπο που μας ενημέρωσε για τα ναρκωτικά. Αν δεν ήταν ειλικρινής, τα ναρκωτικά θα μπορούσαν να έχουν καταλήξει στα λάθος χέρια. Ενθαρύννω τους ανθρώπους να αναφέρουν στις αρχές οποιοδήποτε έγκλημα ή ύποπτη δραστηριότητα στην ειδική τηλεφωνική γραμμή. Μπορεί να δικαιούστε χρηματική αμοιβή.», δήλωσε ο σερίφης Martin Cuellar.
Δεν έγινε γνωστό το μοντέλο του αυτοκινήτου, ούτε η δημοπρασία στην οποία αγοράστηκε. Είναι πιθανό κάποιος να προσπάθησε να εισάγει με παράνομο τρόπο ναρκωτικά στις ΗΠΑ και το όχημα στο οποίο τα έκρυψε να πουλήθηκε κατά λάθος σε άλλον αγοραστή.
 
Μπορεί επίσης ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου να έχασε τη ζωή του και να μην είχε ενημερώσει άλλους για το “εμπόρευμα”. Τέλος, υπάρχει και η περίπτωση το όχημα να ήταν ένα από τα κατασχεμένα της αστυνομίας και να μην είχε γίνει σωστός έλεγχος πριν από την πώλησή του.
 
Πηγή: drive.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:42