search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Απογοητεύει το νέο αμόρε του Mπραντ Πιτ: Σχολιάζεται όσο τίποτα άλλο αυτήν τη στιγμή στο διαδίκτυο (Photos)

11.06.2020 13:40
Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video) - Media

 

Τον έχουμε συνηθίσει με γυναίκες που αντικειμενικά θεωρούνται καλλονές. Ονόματα όπως Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Angelina Jolie «κοσμούν» το ερωτικό βιογραφικό του Brad Pitt με τις δυο τελευταίες να έχουν υπάρξει και σύζυγοί του.

Με αυτό το χολιγουντιανό μοτίβο στο μυαλό τους, οι φανς του δε λένε να χωνέψουν το ενδεχόμενο να υπάρχει κάτι παραπάνω με το νέο φημολογούμενο αμόρε του. Είναι απλώς φίλοι; Μετακόμισαν όντως μαζί; Έμειναν μαζί εξαιτίας της καραντίνας επειδή απλώς κάνουν καλή παρέα; Για εκείνους πάντως, φωτογραφίες όπως οι παρακάτω επιβεβαιώνουν ότι… δεν του αξίζει, όσο σεξιστικό κι αν ακούγεται αυτό.

Το US Weekly στο μεταξύ, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μάθει τι τρέχει μεταξύ του 56χρονου Brad και της 31χρονης ηθοποιού Alia Shawkat, η οποία έγινε γνωστή μέσω της τηλεοπτικής σειράς Arrested Development.

Μία πηγή υποστηρίζει ότι πρόκειται για μία ισχυρή… φιλία: «Έχουν έναν απίστευτα ισχυρό δεσμό και εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον ανεπιφύλακτα. Η Alia υπήρξε υπέροχη… βοήθεια για τον Brad κατά τη διάρκεια της τεράστιας αυτής μετάβασής του. Συνήθως παίρνουν φαγητό σε πακέτο, όπως μπέργκερς και πίτσα και αράζουν μαζί με τις ώρες ή πάνε βόλτα με το αυτοκίνητο δίπλα στη θάλασσα». Κάποιος άλλος είπε ότι απλώς κάνουν παρέα γιατί τα σπίτια τους απέχουν 10 λεπτά μεταξύ τους, οπότε η Alia τον επισκέπτεται με το ποδήλατό της και χαλαρώνουν μαζί εκεί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#aliashawkat #aliashawkatoutfits

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ aliashawkatoutfits στις

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AliaShawkat has issued a lengthy apology after a video of her using the n-word resurfaced on social media — tap the link in our bio for details. Getty Images

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Page Six (@pagesix) στις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01