search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Διαβάστε στο “Ποντίκι Art” που κυκλοφορεί μαζί με το «ΠΟΝΤΙΚΙ»

12.03.2010 16:32
Διαβάστε στο "Ποντίκι Art" που κυκλοφορεί μαζί με το «ΠΟΝΤΙΚΙ» - Media

Ο Νίκος Ξυδάκης, συνθέτης που μας συγκινεί με κάθε του δισκογραφική δουλειά, μιλάει στο Ποντίκι Art αυτης της εβδομάδας κάνοντας αιχμηρές παρατηρήσεις. Δηλώνει πως τον «τρομάζουν οι Ταλιμπάν της διασκέδασης» και τονίζει: «Σήμερα κάθε ασήμαντη ομοφωνία τη βαφτίζουμε επιτυχία ή λαϊκό. Κι αν κάποιος κάνει κάτι διαφορετικό για να πάει λίγο παραπέρα, χρίζεται αμέσως εχθρός του λαϊκού. Κάποτε βρέθηκα σε αυτή τη δίνη. Υπήρχε ένα είδος τρομοκρατίας απέναντι σε ό,τι μπορεί να λέμε κουλτούρα.

Ο Νίκος Ξυδάκης, συνθέτης που μας συγκινεί με κάθε του δισκογραφική δουλειά, μιλάει στο Ποντίκι Art αυτης της εβδομάδας κάνοντας αιχμηρές παρατηρήσεις.

Δηλώνει πως τον «τρομάζουν οι Ταλιμπάν της διασκέδασης» και τονίζει: «Σήμερα κάθε ασήμαντη ομοφωνία τη βαφτίζουμε επιτυχία ή λαϊκό. Κι αν κάποιος κάνει κάτι διαφορετικό για να πάει λίγο παραπέρα, χρίζεται αμέσως εχθρός του λαϊκού. Κάποτε βρέθηκα σε αυτή τη δίνη. Υπήρχε ένα είδος τρομοκρατίας απέναντι σε ό,τι μπορεί να λέμε κουλτούρα. Μια περίοδο κι εγώ αυτολογοκρινόμουν. Δεν ομολογούσα καν ότι διάβαζα ποιήματα. Γιατί σε αντιμετώπιζαν σαν να ηγείσαι ορδές λογίων που βγήκαν να πάρουν την εξουσία».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:33