search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Αλπασλάν Ταχσίν: Οι Ιταλοί τον αποκαλούν «νέο Κριστιάνο» και βρίσκεται στην Κομοτηνή

15.06.2020 16:44
Αλπασλάν Ταχσίν: Οι Ιταλοί τον αποκαλούν «νέο Κριστιάνο» και βρίσκεται στην Κομοτηνή - Media

 

Δημοσίευμα στην Ιταλία, ασχολείται με τον Αλπασλάν Ταχσίν, ο οποίος για τους Ιταλούς θεωρείται ο «νέος Κριστιάνο Ρονάλντο»! Σύμφωνα με το gazzetta.gr έτσι τον χαρακτηρίζει το δημοσίευμα του «sportpress24.com», το οποίο ασχολήθηκε και πάλι με την περίπτωσή του. Λέμε και πάλι, γιατί περίπου πριν ένα χρόνο στην Ιταλία είχαν αναφερθεί ξανά στην περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε ακαδημίες του ΠΑΟΚ στη Κομοτηνή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Μικρός σε ηλικία, αλλά με τα πόδια του κάνει θαύματα. Τουρκικής καταγωγής , αλλά γεννήθηκε στην Ελλάδα. Το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου περνά μέσα από το ταλέντο αυτού του ποδοσφαιριστή. Πολλές είναι οι ομάδες που έχουν στοχεύσει τον 16χρονο Αλπασλάν Ταχσίν που αγωνίζεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Είχε ήδη μεγάλη επιτυχία με τα συγκεκριμένα του έργα που κανείς δεν περίμενε, συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν σημείωσε 24 γκολ με 30 ασίστ!

Ο Ταχσίν θεωρείται από ειδικούς ως ο νέος «Κριστιάνο Ρονάλντο». Τα χαρακτηριστικά του: ψύχραιμος, έξυπνος στην ανάγνωση του παιχνιδιού του αντιπάλου και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις τις επίθεσης. Από την ηλικία των 14 παρακολουθείται από πολλούς σκάουτερ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ένα από τα πρώτα ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ρόμα και νυν της Σεβίλλης, Μόντσι τον ανακάλυψε στην Ελλάδα και η μεγάλη του επιθυμία ήταν να τον φέρει στην Ρώμη και να τον κάνει ένα από τα μεγάλα ονόματα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Το είδωλό του Ταχσίν είναι ο εμβληματικός Φραντσέσκο Τότι.

Αυτή τη στιγμή ο 16χρονος βρίσκεται στην λίστα σημαντικών συλλόγων στην Ευρώπη, ειδικά στη Γερμανία με τις Μπορούσια Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ να “μονομαχούν” για την απόκτηση του. Πρόσφατα υπάρχει ενδιαφέρον από διάσημους ιταλικούς συλλόγους όπως η Γιουβέντους και η Ίντερ που έχουν ζητήσει πληροφορίες για να εγγυηθούν την απόδοση του νεαρού ταλέντου. Το όνειρό του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A ή τη La Liga. Το περασμένο καλοκαίρι ο Μπεσίκτας προσπάθησε να τον δελεάσει να πάει στην Τουρκία, αλλά δεν τα κατάφερε».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33