search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:50
MENU CLOSE

Τηλεόραση: Ξανά στο προσκήνιο η συνεργασία Σαββίδη – Αλαφούζου για το Open

16.06.2020 06:04
Τηλεόραση: Ξανά στο προσκήνιο η συνεργασία Σαββίδη - Αλαφούζου για το Open  - Media

 

Εδώ και αρκετό και σε παρασκηνιακό επίπεδο διακινείται η πληροφορία που θέλει τους ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών ΣΚΑΙ Γιάννη Αλαφούζο και Open Ιβαν Σαββίδη, να βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Παρά τα όσα λέγονται και γράφονται, η πραγματικότητα απέχει από την ουσία των όσων έχουν συζητηθεί μεταξύ των δυο πλευρών.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του Open, βλέποντας ότι η τηλεοπτική επιχείρηση θα «γράψει» ζημιές που θα προσεγγίσουν τα 20 εκ. ευρώ, αναζητά τρόπο να περιορίσει τις ζημιές και σύμφωνα με το media.gr στο πλαίσιο αυτό σκέφτεται να προτείνει συνεργασία στον Γιάννη Αλαφούζο.

Συγκεκριμένα δεν είναι λιγοι εκείνοι που εισηγούνται στον ομογενή επιχειρηματία να δώσει το management του τηλεοπτικού σταθμού Open στον αφεντικό του ΣΚΑΙ. Μέχρι στιγμής δεν έχει εξειδικευτεί η σχετική συζήτηση, παρά το γεγονός ότι η σχέση ανάμεσα στους δυο καναλάρχες είναι εξαιρετική.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:50