search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:51
MENU CLOSE

Μπαλάφας: Δεν θα έκανα ότι ο Παπαδημούλης (Video)

16.06.2020 09:37
Μπαλάφας: Δεν θα έκανα ότι ο Παπαδημούλης (Video) - Media

 

Αποστάσεις από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για τις αγορές ακινήτων κράτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νοτίου Τομέα Αθηνών, Γιάννης Μπαλάφας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Ο Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε κάποιες αγορές. Έκανε κάτι παράνομο;», αναρωτήθηκε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Όταν όμως ρωτήθηκε αν ο ίδιος θα έκανε το ίδιο κράτησε αποστάσεις απαντώντας κατηγορηματικά και μονολεκτικά «Όχι». 

O Γιάννης Μπαλάφας, σε ερώτηση για το πώς σχολιάζει  την εικόνα που επικρατεί στην Αθήνα λόγω της απόφασης για την υλοποίηση του “μεγάλου περίπατου”, είπε:

«Η εικόνα που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας τις τελευταίες μέρες είναι το χάος. Ενώ το συνολικό εγχείρημα κινείται σε σωστή κατεύθυνση, η έλλειψη σωστής προετοιμασίας ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες και συκοφαντεί το μήνυμα. Η υλοποίηση του “μεγάλου περίπατου”  θα έπρεπε να συνοδεύεται, τουλάχιστον, από τρία βασικά μέτρα: α) δημιουργία ελεύθερων ζωνών στάθμευσης στους σταθμούς Μετρό κ.λπ., β) εναλλακτικές διαδρομές και, γ) πύκνωση των δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς. Παράλληλα απαιτείται ολόπλευρη ενημέρωση των πολιτών».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:50