search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29
MENU CLOSE

Απαγωγή Μαρκέλλας: Ανατριχίλα για τις «ιδιαίτερες προτιμήσεις» της 33χρονης – Ποιο νέο σενάριο εξετάζει η ΕΛΑΣ (Video)

19.06.2020 05:52
Εξιτήριο για τη 10χρονη Μαρκέλλα - Μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας μαζί με τον μικρό της αδελφό - Media

 

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η έρευνα για το κίνητρο της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας από την «κοκκινομάλλα» φίλη της οικογένειας, ενώ όπως όλα δείχνουν στην ΕΛΑΣ δεν εξετάζουν μόνο ένα, αλλά περισσότερα σενάρια για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Παρά το γεγονός ότι η κοκκινομάλλα φίλη της οικογένειας ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά, η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα και το ενδεχόμενο εμπλοκής και εγκληματικού κυκλώματος διακίνησης και εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, από τη σκοτεινή αυτή υπόθεση, προκαλούν ανατριχίλα. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον της 33χρονης γυναίκας που έχει συλληφθεί για την απαγωγή της Μαρκέλλας από την περιοχή της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, οι κατηγορίες που της προσάπτονται είναι προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας – με βάση την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού τεκμηριώνεται μέσω της χορήγησης ναρκωτικών φαρμάκων, με στόχο να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις της 10χρονης και στη συνέχεια να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις – ενώ δεν αποκλείεται να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής Μαρκέλλας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και τη φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής, αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της κοκκινομάλλας, ώστε να βρει νέα στοιχεία.

Νέο βίντεο από την απαγωγή του κοριτσιού

Εν τω μεταξύ, σε νέο βίντεο που δείχνει τη στιγμή που η 33χρονη απαγωγέας αφήνει στο βενζινάδικο τη 10χρονη Μαρκέλλα, φαίνεται πώς το κορίτσι τρέχει σε πρώτη φάση από πίσω της καθώς την εγκατέλειψε σε άγνωστο μέρος, αλλά εκείνη την απομακρύνει, Επίσης, διακρίνεται έντονα, μετά την αποκάλυψη ότι στη μικρή χορηγήθηκαν ναρκωτικές ουσίες, η σύγχυση και το ασταθές βάδισμα της 10χρονης, προτού χαθεί από το πλάνο.

«Εχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις»

Η 33χρονη ομολόγησε ότι άρπαξε τη μικρή για να την κακοποιήσει σεξουαλικά. «Έχω ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις. Μου αρέσουν τα ανήλικα παιδιά», είπε στην κατάθεσή της. Σύμφωνα πάντα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε, η 33χρονη άρπαξε τη μικρή, της έβαλε τα ναρκωτικά στο ρόφημά της και άρχισε να τη θωπεύει. Ωστόσο, όπως αναφέραμε και παραπάνω, το γεγονός ότι τη φωτογράφιζε και την έβαφε, παραπέμπει σε κύκλωμα διακίνησης παιδικής πορνογραφίας, κάτι που εξετάζεται σοβαρά από την αστυνομία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:29