search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:33
MENU CLOSE

Θετικά στον Covid19 έξι μέλη της οργανωτικής επιτροπής της «φιέστας» Τραμπ στην Οκλαχόμα

20.06.2020 19:26
Θετικά στον Covid19 έξι μέλη της οργανωτικής επιτροπής της «φιέστας» Τραμπ στην Οκλαχόμα - Media

 

Έξι μέλη της ομάδας διοργάνωσης της προεκλογικής συγκέντρωσης του Ντόναλντ Τραμπ στην Οκλαχόμα εξετάστηκαν και βρέθηκαν θετικά στην Covid-19, ανακοίνωσε το επιτελείο του, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της πρώτης αυτής μεγάλης συγκέντρωσης σε κλειστή αίθουσα μεσούσης της πανδημίας.

“Έξι μέλη της οργανωτικής ομάδας βρέθηκαν θετικά ανάμεσα στους εκατοντάδες διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν, και διαδικασίες καραντίνας τέθηκαν αμέσως σε εφαρμογή, ανακοίνωσε ο επικεφαλής επικοινωνίας της εκστρατείας για την επανεκλογή του Αμερικανού προέδρου Τιμ Μέρτοου.

Κανένας από τους εργαζόμενους που βρέθηκαν θετικοί στην Covid-19 ούτε πρόσωπο που ήρθε σε άμεση επαφή μαζί τους θα παραστεί στη συγκέντρωση ή στο πλευρό συμμετεχόντων ή εκλεγμένων αξιωματούχων” απόψε στην Τάλσα όπου αναμένονται 20.0000 άνθρωποι”, διευκρίνισε.

Τις τελευταίες ημέρες η Οκλαχόμα αναφέρει αύξηση των νέων κρουσμάτων της Covid-19, και το υπουργείο υγείας της Πολιτείας προειδοποίησε όσους μεταβούν στο BOK Center, ένα κλειστό στάδιο 19.000 θέσεων όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση, ότι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:32