search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:04
MENU CLOSE

Αρπαγή Μαρκέλλας: Παρέμβαση εισαγγελέα γα διαρροές στοιχείων σε ΜΜΕ

22.06.2020 13:05
Εξιτήριο για τη 10χρονη Μαρκέλλα - Μεταφέρθηκε σε κέντρο φιλοξενίας μαζί με τον μικρό της αδελφό - Media

 

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για διαρροές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης στοιχείων κατά το στάδιο της αστυνομικής προανάκρισης στην υπόθεση αρπαγής της ανήλικης από την Κάτω Τούμπα, παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Mε εντολή του προϊσταμένου της, Στέφανου Ζαρκαντζιά, θα διερευνηθεί, εάν τελέστηκαν αδικήματα που αφορούν την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου.

Την έρευνα καλείται να φέρει σε πέρας η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας Βορείου Ελλάδος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η προκαταρκτική εξέταση αναμένεται να επικεντρωθεί στη δημοσιοποίηση ευρημάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που διενεργήθηκαν στην ανήλικη.

Είχε προηγηθεί πειθαρχική προκαταρκτική έρευνα, την οποία παρήγγειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Στάθης Κουτσοχήνας, για τυχόν επιλήψιμες πράξεις δικηγόρων σε σχέση με την ίδια υπόθεση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00