search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:36
MENU CLOSE

Γιατρός Ιωάννας: Θετικά νέα για το αριστερό μάτι μετά το έγκαυμα (Video)

23.06.2020 05:41
Γιατρός Ιωάννας: Θετικά νέα για το αριστερό μάτι μετά το έγκαυμα (Video) - Media

 

Mίλησε η Μαρία Καλοφώνου, γιατρός της 34χρονης Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, και διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η κ. Καλοφώνου δήλωσε, στο Μega, αισιόδοξη για την πορεία της υγείας της 34χρονης, σημειώνοντας ότι παρά την ψυχολογική επιβάρυνσή της, η Ιωάννα βοηθάει τους γιατρούς. «Τα τέσσερα χειρουργεία που έχουμε κάνει έχουν πάει καλά. Είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παρ’ όλη την ψυχολογική της επιβάρυνση, βοηθάει και η ίδια».

Η 34χρονη γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού οι θεράποντες γιατροί, με τη βοήθεια ψυχολόγων, της αποκαλύπτουν όσες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζει.

 

Όπως είπε «δεν πρέπει να είναι σε άγνοια το κορίτσι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σιγά σιγά τις πληροφορίες, όπως έρχονται».

Έχει όραση από το αριστερό μάτι

Η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως το αριστερό μάτι της κοπέλας, το οποίο είχε υποστεί έγκαυμα, είναι σε καλύτερη κατάσταση, με τα σημάδια που έρχονται να είναι θετικά. «Τα σημάδια που έχουμε είναι θετικά. Έχει όραση και είμαστε αισιόδοξοι».

Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο της Ιωάννας, η κ. Καλοφώνου υποστήριξε πως «όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια, γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει την ψυχή της με άσχημες εικόνες».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35