28/10/2020 13:18:42

Ελένη Τσολάκη: Τι απαντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη «χειρότερη συνεργασία» (Video)

Ελένη Τσολάκη: Τι απαντά στον Γρηγόρη Γκουντάρα για τη «χειρότερη συνεργασία» (Video) - Media

 

Για το επαγγελματικό της μέλλον και τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε η Ελένη Τσολάκη στην κάμερα της εκπομπή “Happy Day”, ενώ κλήθηκε να απαντήσει στον Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος σε δήλωσή του την αποκάλεσε ως “τη χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ του”.

«Ήταν γενικά μια δύσκολη χρονιά για όλους, όχι μόνο για μας που κάνουμε αυτή τη δουλειά. Γενικά, με όσα συνέβησαν όλοι είμαστε με σφιγμένο το στομάχι. Οπότε τα επαγγελματικά έρχονται λίγο σε δεύτερη μοίρα γιατί είχαμε πιο σημαντικά, πιο σοβαρά θέματα.

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι που να είναι ανακοινώσιμο, είμαστε σε κουβέντες, θα δούμε, δεν έχω κάτι να σου πω. Μακάρι να είχα κάτι να στο έλεγα, δεν ξέρω.

Δεν ξέρω για μένα, θα ξέρω για τον Γιώργο Λιάγκα; Ειλικρινά δεν ξέρω. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα παρθούν οι αποφάσεις, ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του. Δεν γνωρίζω, θα δούμε.

Δεν ξέρω ακόμα επίσημα κάτι, δεν γνωρίζω. Δεν θα ήθελα να ανακοινώσω κάτι που δεν…

Μη με ρωτάς γι’ αυτά (σ.σ. για τον Γρηγόρη Γκουντάρα). Δεν θα το σχολιάσω στο πόδι. Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που θα είναι τόσο γρήγορο γιατί φοβάμαι ότι δεν θα πω κάτι που να είναι ολοκληρωμένη η σκέψη μου, οπότε θα δοθεί άλλη ευκαιρία» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.