search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:48
MENU CLOSE

Τραγωδία στην Καλαμπάκα: Έρευνα για τον θάνατο του 15χρονου που έπαιζε με αεροβόλο

29.06.2020 05:57
Τρίκαλα: 300άρια πρόστιμα σε πιτσιρικάδες που έπαιζαν μπάσκετ - Media

 

Ερευνες για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του δυστυχήματος με τον 15χρονο από την Καλαμπάκα που τραυματίστηκε θανάσιμα από αεροβόλο διεξάγουν οι αρχές.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε χθες, Κυριακή, στην περιοχή Θεόπετρα.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο 15χρονος παιδί τραυματίστηκε στο κεφάλι από αεροβόλο όπλο και ενώ έπαιζε με τα αδέρφια του στην αυλή του σπιτιού τους.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και των νοσηλευτών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε λίγο μετά τις 8.30 το απόγευμα.

Έρευνες για το περιστατικό θα πραγματοποιήσουν οι αρμόδιες αρχές προκειμένου να αποσαφηνιστεί πώς τραυματίστηκε το παιδί καθώς την ώρα της τραγωδίας ήταν μαζί με τον μεγαλύτερο αδελφό του, 17 ετών και τον μικρότερο, 3χρονο, αδελφό του.

Οι καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν με τη βοήθεια ειδικών παιδοψυχολόγων, όπως μετέδωσε το trikalavoice.gr.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί, επίσης, η νεκροψία–νεκροτομή, μετά την ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται να γίνει γνωστός και ο χρόνος που θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

Ο 15χρονος είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας, με επτά παιδιά, του εφημερίου του χωριού Ξηρόκαμπος, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

Στο πλευρό του κληρικού βρέθηκαν οι Μητροπολίτες Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος και ο Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν, μάλιστα, εσπευσμένα τους εσπερινούς που τελούσαν.

Στο Νοσοκομείο Τρικάλων βρέθηκαν, επίσης, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:48