search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55
MENU CLOSE

Απίστευτη διάσωση μας κατσίκας – Έπεσε σε τρύπα και ο διασώστης μπήκε ανάποδα μέσα, μέχρι τους αστραγάλους για να την τραβήξει (Video)

29.06.2020 12:35
Απίστευτη διάσωση μας κατσίκας – Έπεσε σε τρύπα και ο διασώστης μπήκε ανάποδα μέσα, μέχρι τους αστραγάλους για να την τραβήξει (Video) - Media

 

Το περιστατικό συνέβη σε αγροτική περιοχή στην Ινδία. Μια κατσικούλα έπεσε σε μια τρύπα με διάμετρο όχι μεγαλύτερη τα 40 εκατοστά και για να την σώσουν κινητοποιήθηκε τόσο η τοπική αστυνομία, όσο και κάτοικοι της περιοχής. 
Το βίντεο μάλιστα που κατέγραψε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Χαρντί Σινγκ, δείχνει ολόκληρη την επιχείρηση διάσωσης. Η μικρή κατσίκα έπεσε βαθιά μέσα στο έδαφος και δεν μπορούσε να βγεί. 
Τότε ένας άνδρας κυριολεκτικά βούτηξε μέσα στην τρύπα ενώ οι υπόλοιποι του κρατούσαν τα πόδια για να μην πέσει και εκείνος μέσα. Ο άνδρας μπήκε τόσο βαθιά σε σημείο που κάποια στιγμή οι υπόλοιποι να τον κρατάνε μόνο από τους αστραγάλους. 
Ύστερα από λίγο κατάφερε να την πιάσει (κρεμασμένος ανάποδα μέσα στην τρύπα) από το αυτί και έδωσε το σύνθημα. Οι υπόλοιποι τον τράβηξαν έξω και αυτός με τη σειρά του τράβηξε έξω το μικρό κατσικάκι που βέλαζε. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:55