search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:44
MENU CLOSE

Σταύρος Νικολαϊδης: Στα «Εγκλήματα» μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω (Video)

29.06.2020 18:51
Σταύρος Νικολαϊδης: Στα «Εγκλήματα» μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω (Video) - Media

 

Για τη συμμετοχή του στη σειρά «Εγκλήματα», αλλά και για την πρόσφατη απώλεια της μητέρας του μίλησε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ο ηθοποιός Σταύρος Νικολαϊδης.

«Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα» είπε.

«Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες.

Δεν με ενοχλεί που ο κόσμος με έχει ταυτίσει με το ρόλο του Μιχαλάκη από τα “Εγκλήματα”, περισσότερο με ενοχλεί όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε μένα με το όνομα του ρόλου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαϊδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15