search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29
MENU CLOSE

«Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ: Όταν η Κέιτ… προσπάθησε να συνετίσει τον Χάρι (Photos)

30.06.2020 16:41
«Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ: Όταν η Κέιτ... προσπάθησε να συνετίσει τον Χάρι (Photos) - Media
Η βασιλική οικογένεια ανησυχούσε τόσο για τον πρίγκιπα Χάρι που έδειχνε να βιάζεται να… αποκατασταθεί με τη Μέγκαν Μαρκλ που παρενέβη ακόμη και η Κέιτ Μίντλετον, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο. Το γνωστό πλέον “Royal At War”, που περιέχει αρκετές “εκρηκτικές” αποκαλύψεις για τις σχέσεις των γαλαζοαίματων, των ερευνητικών δημοσιογράφων Ντίλαν Χάουαρντ και Άντι Τίλετ, υποστηρίζει ότι η Κέιτ πήρε παράμερα τον Χάρι και τον συμβούλευσε να μην βιαστεί με τη Μέγκαν, καθώς χρειαζόταν χρόνος, προσοχή και φροντίδα ώστε η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ να ενσωματωθεί στην οικογένεια.
Ο Χάρι υπεραγαπά την Κέιτ, την οποία αποκαλεί τη μεγάλη αδερφή που ποτέ δεν είχε, και έχει πολύ στενή σχέση μαζί της, οπότε θα εκτιμούσε ιδιαίτερα και τη συμβουλή της. Ωστόσο, η σχέση του με την ίδια και τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ επλήγη και παραμένει λαβωμένη μετά την παραίτησή του από τη βασιλική οικογένεια και τη μετεγκατάστασή του στο Λος Άντζελες. Επίσης, παραμένουν οι φήμες ότι ο ίδιος ήρθε σε ρήξη με τον αδερφό του και πως η Κέιτ δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τη Μέγκαν. Στο βιβλίο αναφέρεται πως αιτία της ρήξης ανάμεσα στα αδέρφια ήταν επιπλέον και οι περιττές πολυτέλειες που ήθελε ο Χάρι μετά τον γάμο του. Φέρεται να δαπάνησε περισσότερες από 6.000 λίρες μέσα σε μήνες για βελονισμό ως μέρος υγιεινού τρόπου ζωής ενώ οργάνωσε ένα ρομαντικό ταξίδι πριν από τη γέννηση του γιου του σε πολυτελές σπα, όπου μία τριήμερη διαμονή κόστισε 33.000 λίρες.
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε ανησυχίες για το ειδύλλιο του Χάρι με τη Μέγκαν και σε μια συζήτηση που είχε με τον αδερφό του τον είχε ρωτήσει “είναι η κατάλληλη;” λίγο μετά τη γνωριμία τους, σύμφωνα με πηγές. Όπως αναφέρει το βιβλίο “Royals At War” ο Χάρι δεν δέχτηκε με καλό τρόπο την παρέμβαση αυτή που έγινε, ωστόσο, με καλές προθέσεις. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι ο Χάρι παρασύρθηκε από την αυτοπεποίθηση, τη δέσμευση, την πλοήγηση και τη φιλοδοξία της μέλλουσας συζύγου του γιατί υποσυνείδητα αναζητούσε μία φιγούρα να αντικαταστήσει τη μητέρα που τόσο σκληρά έχασε σε τόσο ευάλωτη ηλικία.
Λίγο μετά που γοητεύτηκε μαζί της, το 2016, η Κέιτ Μίντλετον τον παραίνεσε να πάρει αργά τα πράγματα. “Ευγενικά του υπενθύμισε ότι έβγαινε με κάποια με εντελώς διαφορετική ζωή, παρελθόν και καριέρα και θα χρειαζόταν χρόνος, φροντίδα και προσοχή για όλους να ενσωματωθούν στην κατάσταση. Αλλά οι ανησυχίες κατέληξαν ώστε ο Χάρι να πεισθεί πως η βασιλική οικογένεια και ακόμη και οι βοηθοί των Ανακτόρων ήταν εναντίον του ίδιου και της συντρόφου του. Οι συγγραφείς σημειώνουν ότι οι πεποιθήσεις του Χάρι ήταν αβάσιμες καθώς; αρκετοί βοηθοί ήταν φαν της Μέγκαν. Πηγή είπε:”Κατά την άποψή μου ο Χάρι αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει τη μητέρα του, οπότε βάζει όλη του την προστασία στη σύζυγό του. Είναι τόσο ευαίσθητος που βλέπει κριτική και αρνητικότητα εκεί που δεν υπάρχουν” .
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:29