search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:44
MENU CLOSE

Κατερίνα Γκαγκάκη: Το περιστατικό με τη φοιτήτρια και η απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση (Videos)

01.07.2020 09:12
Κατερίνα Γκαγκάκη: Το περιστατικό με τη φοιτήτρια και η απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση (Videos) - Media

 

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” ΄ήταν το βράδυ της Τρίτης η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφερόμενη στη μεγάλη απώλεια που βιώνει μετά τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε και για το περιστατικό με τη φοιτήτρια από τη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο Πανεπιστήμιο, καθώς και για τον σάλο που είχε προκαλέσει η αντιμετώπιση του συβάντος από την ίδια και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Τα λόγια που είχαν μεταφέρει πολλοί στον πατέρα της με αφορμή αυτό το περιστατικό, η ίδια τονίζει ότι δεν πρόκειται να τα συγχωρήσει ποτέ.

«Θεωρούσα πως το 2019 ήταν μια εξαιρετικά καλή χρονιά για μένα. Μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 θεωρώ πως το πάλευα. Από τον Μάρτιο και μετά ήταν λες και πέρασε χιονοστιβάδα και για λίγο με πήρε μαζί. Αισθάνομαι καλύτερα, δεν μπορώ να πω. Ήταν μια “μαύρη” χρονιά για μένα.

Νομίζω ότι με απόλυτη βεβαιότητα έχασα τον κόσμο με τον θάνατο του μπαμπά μου και το λέω και εν μέρει ντρέπομαι. Γιατί έχω χάσει και τη μαμά μου και σκέφτομαι μήπως την αδικώ και την αγαπούσα λιγότερο. Με μεγάλη βεβαιότητα πιο μπορώ να πω ότι αυτή η χρονιά μου πήρε το κέντρο της ζωής μου. Ίσως θα έπρεπε να έχω ένα άλλο κέντρο ζωής σε αυτή τη φάση. Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στον πατέρα μου.

Ανακάλυψα ότι δεν μπορώ να βρω άλλον άνθρωπο σαν κι αυτόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα αισθάνομαι λες και μου έχεις ξεριζώσει από το στομάχι. Περνάει, μαλακώνει. Αλλά νομίζω ότι το 2020 όλο και ό,τι γίνει από δω και μπρος θα είναι μια εικόνα. Θα είναι εκείνη η στιγμή που τον άφησα στην Εντατική και βγήκα έξω. Και δεν θα την ξεχάσω ποτέ»

Η απόφασή της να σταματήσει την τηλεόραση

«Είμαι απόλυτα ενεργή, είμαι στον Δήμο, έχω δραστηριότητα πολύ συγκεκριμένη και είμαι πολύ χαρούμενη. Η τηλεόραση στο σημείο που είναι αυτή τη στιγμή, δεν μου ταιριάζει και εγώ δεν της ταιριάζω. Άρα άνω τελεία. Η δημόσια σφαίρα με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται είναι αυτό που θέλω. Θα σταματήσω την τηλεόραση. Η εκπομπή θα σταματήσει.

Η δική μου συμφωνία θα τέλειωνε τον Ιούνιο. Ήταν πολύ ξεκάθαρο πως αυτό το κομμάτι θα τελείωνε για να κάνω κάτι άλλο. Φέτος έκανα προσπάθειες να συνδυάσω δύο πράγματα που δεν συνδυάζονται, η τοπική αυτοδιοίκηση και η τηλεόραση. Αυτός ο συνδυασμός δεν ήταν έξυπνος. Ήταν ελλιπής κρίση για μένα»,είπε μεταξύ άλλων.

Για το περοστατικό με τη φοιτήτρια

«Για το συμβάν με την “φοιτήτρια” έχω να πω ότι η πρόθεσή μου δεν ήταν κακή και ότι πια δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Τα πράγματα παίρνουν τις διαστάσεις που τους πρέπει. Θεωρώ ανεδαφικό να ασχολούμαστε με κάτι το οποίο εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι η πρόθεση δεν ήταν κακή. Είμαι πολύ κάθετη στο ότι δεν θέλω να ξαναμιλήσω για δικαιολογίες… Είναι ανόητο, περιττό και κάνει τη συγγνώμη “μπά…ρδη” και γι’ αυτό είμαι απολύτως κάθετη. Όποιος με ξέρει, με ξέρει καλά, μετά από 25 χρόνια δεν έχω να αποδείξω σε κανέναν τίποτα ούτε σε επίπεδο ηθικής, ούτε σε επίπεδο δεύτερων και τρίτων σχέσεων, ούτε σε επίπεδο επαγγελματικής κατάρτισης και αποτελεσματικότητας. Μου πήρε μέρες για να συχγωρήσω τον εαυτό μου για το ότι με πρόδωσε η κρίση μου. Κάποιοι πήραν τηλέφωνο τον πατέρα μου, του είπαν αίσχη και τέρατα για μένα, αυτό δεν θα το συγχωρήσω σε κανέναν άνθρωπο. Έκλαιγε με αυτά που του είπαν για μένα» ανέφερε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18