search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:03
MENU CLOSE

Υπόθεση Μαντλίν: Εφιάλτης στο κρησφύγετο του παιδόφιλου – Βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες (Video)

01.07.2020 12:13
Υπόθεση Μαντλίν: Εφιάλτης στο κρησφύγετο του παιδόφιλου - Βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες (Video) - Media
 
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία.
 
Στη δημοσιότητα δόθηκαν εικόνες από το σπίτι που φέρεται να χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο 43χρονος Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο Γερμανός παιδόφιλος που θεωρείται βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση και ενδεχομένως και τον θάνατο της Μαντλίν.
 
Οι άνδρες της γερμανικής αστυνομίας μέσα στο σπίτι εντόπισαν 8.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στικάκια usb. Σε ένα τροχόσπιτο κοντά στο σπίτι εντοπίστηκαν παιδικά ρούχα και κοριτσίστικα μαγιό.
 
Την ίδια ώρα, Γερμανοί εισαγγελείς δήλωσαν εκ νέου τις προηγούμενες ημέρες πως έχουν «ισχυρές αποδείξεις» ότι η για χρόνια αγνοούμενη Μαντλίν ΜακΚάν είναι νεκρή. «Δεν έχουμε το σώμα και κανένα μέρος του σώματος του παιδιού, αλλά έχουμε αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για να υποστηρίξουμε ότι ο ύποπτός μας σκότωσε τη Μαντλίν ΜακΚάν», αποκάλυψε ο Γερμανός εισαγγελέας.
 
Ερωτηθείς εάν κάποια από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο σπίτι του Μπρίκνερ, ήταν του μικρού παιδιού, ο Ουόλτερς είπε: «Προς το παρόν, δεν μου επιτρέπεται να το σχολιάσω, οπότε δεν μπορώ να πω αν υπάρχουν φωτογραφίες ή δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Μαντλίν».
 
Ο Μπρίκνερ αυτή την στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση για διακίνηση ναρκωτικών και ήδη ο δικηγόρος του έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης, καθώς έχει εκτίσει τα 2/3 της ποινής που του είχε επιβληθεί.
 

Πηγή: tvxs.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:01