11/08/2020 00:33:26

Αεροδρόμιο καλεί ταξιδιώτες σε... fake πτήσεις: Περνάνε ελέγχους, επιβιβάζονται αλλά δεν πετάνε! (Video)

Αεροδρόμιο καλεί ταξιδιώτες σε... fake πτήσεις: Περνάνε ελέγχους, επιβιβάζονται αλλά δεν πετάνε! (Video) - Media

 

Εικονικές πτήσεις προσφέρει ένα αεροδρόμιο της Ταϊβάν για όσους νοστάλγησαν τις πτήσεις κατά το lockdown λόγω κορονοϊού.

Έτσι το αεροδρόμιο Σονγκσάν στο Ταϊπέι προσφέρει μια πλήρη εμπειρία πτήσης, χωρίς την... πτήση! Οι επιβάτες περνούν από τσεκ-ιν, ελέγχους διαβατηρίου και έπειτα επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, κάθονται για ένα τέταρτο και έπειτα κατεβαίνουν! Επίσης μπορούν να επισκεφθούν καταστήματα του αεροδρομίου και duty-free.

Το event θα επαναληφθεί καθώς πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με την Telegraph.

Στην Ταϊβάν απαγορεύονται οι διεθνείς πτήσεις από τα μέσα Μαρτίου και παρά το γεγονός ότι η πρωτοβουλία του αεροδρομίου μοιάζει κάπως... παράξενη, δικαιολογείται καθώς στη διάρκεια της καραντίνας έγιναν μαζικές ανακαινίσεις στους χώρους του. Έτσι, έχει ενδιαφέρον να δουν τις πρώτες αντιδράσεις των επιβατών στις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθώς και στα νέα μέτρα, τις πρακτικές υγιεινής κατά την πτήση και την απολύμανση μετά την πτήση.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.