search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:58
MENU CLOSE

Αεροδρόμιο καλεί ταξιδιώτες σε… fake πτήσεις: Περνάνε ελέγχους, επιβιβάζονται αλλά δεν πετάνε! (Video)

03.07.2020 16:36
Αεροδρόμιο καλεί ταξιδιώτες σε... fake πτήσεις: Περνάνε ελέγχους, επιβιβάζονται αλλά δεν πετάνε! (Video) - Media

 

Εικονικές πτήσεις προσφέρει ένα αεροδρόμιο της Ταϊβάν για όσους νοστάλγησαν τις πτήσεις κατά το lockdown λόγω κορονοϊού.

Έτσι το αεροδρόμιο Σονγκσάν στο Ταϊπέι προσφέρει μια πλήρη εμπειρία πτήσης, χωρίς την… πτήση! Οι επιβάτες περνούν από τσεκ-ιν, ελέγχους διαβατηρίου και έπειτα επιβιβάζονται στο αεροπλάνο, κάθονται για ένα τέταρτο και έπειτα κατεβαίνουν! Επίσης μπορούν να επισκεφθούν καταστήματα του αεροδρομίου και duty-free.

Το event θα επαναληφθεί καθώς πάνω από 7.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, σύμφωνα με την Telegraph.

Στην Ταϊβάν απαγορεύονται οι διεθνείς πτήσεις από τα μέσα Μαρτίου και παρά το γεγονός ότι η πρωτοβουλία του αεροδρομίου μοιάζει κάπως… παράξενη, δικαιολογείται καθώς στη διάρκεια της καραντίνας έγιναν μαζικές ανακαινίσεις στους χώρους του. Έτσι, έχει ενδιαφέρον να δουν τις πρώτες αντιδράσεις των επιβατών στις νέες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες, καθώς και στα νέα μέτρα, τις πρακτικές υγιεινής κατά την πτήση και την απολύμανση μετά την πτήση.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30