search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:35
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Προβατίνα σε πακέτο αντί για πανηγύρι το καλοκαίρι του κορωνοϊού Video)

06.07.2020 10:12
Τρίκαλα: Προβατίνα σε πακέτο αντί για πανηγύρι το καλοκαίρι του κορωνοϊού Video) - Media

Στα χρόνια του κορωνοϊού ακόμα και τα πανηγύρια αλλάζουν. Ένα νέο τρόπο βρήκανε οι διοργανωτές του πανηγυριού στο Ξυλοπάροικο Τρικάλων προκειμένου και να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους τους αλλά και να τηρήσουν με αυστηρότητα τα μέτρα για την προστασία της δημοσιας υγείας.

Ετσι το βράδυ του Σαββάτου μετά το πέρας του πανηγυρικού Εσπερινού στο εκκλησάκι του Αγίου Ραφαήλ δεν στρώθηκαν τραπέζια, δεν έπαιξαν μουσικές, δεν στήθηκαν χοροί . Μα δεν μπορούσαν οι κάτοικοι του χωριού να μην προσφέρουν την παραδοσιακή φιλοξενία στους προσκυνητές.

Ετσι και με πρωτοβουλία του προέδρου της Κοινότητας Νίκου Τζερεμέ στήθηκαν καζάνια και μαγειρεύτηκε η παραδοσιακή προβατίνα με κριθαράκι. Όπως κάθε χρόνοα Μόνο που τούτη τη φορά, όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr, μοιράστηκε σε πακέτα… take away!!! Μπορεί οι επισκέπτες να μην την απόλαυσαν στα τραπέζια των πανηγυριών, ωστόσο δεν τους έλειψε κσι το έδεσμα το οποίο περιμένουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το απόλαυσαν σπίτι τους, με τους δικούς τους ανθρώπους και με ασφάλεια απάνω απ΄όλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30