search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη – Μπήκε σε ξενοδοχείο καραντίνας

06.07.2020 15:49
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη – Μπήκε σε ξενοδοχείο καραντίνας - Media

 

Μία 20χρονη κοπέλα από τη Γερμανία είναι το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Κρήτη, μετά το άνοιγμα των διεθνών πτήσεων την Τετάρτη 1η Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή γυναίκα, έχει ήδη μεταφερθεί στο ξενοδοχείο καραντίνας στη Χερσόνησο όπου θα παραμείνει σε απομόνωση.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό μίας φίλης της 20χρονης με την οποία ταξίδεψαν μαζί στην Κρήτη, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Στο ίδιο ξενοδοχείο, υπενθυμίζεται, ότι βρίσκεται σε καραντίνα και η τουρίστρια από τη Ρουμανία που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ζευγάρι Ελληνοαμερικανών – Εν αναμονή του νέου τεστ

Εν τω μεταξύ, στη μονάδα Covid-19 του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου εξακολουθούν να νοσηλεύονται ο 74χρονος Ελληνομερικανός και η σύζυγός του, με καταγωγή από την Κάρπαθο, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και αναμένεται σήμερα ή αύριο να υποβληθούν σε νέο τεστ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:54