search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:26
MENU CLOSE

Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ: Εξιτήριο για πέντε τραυματίες

07.07.2020 16:59
Ατύχημα με συρμό του ΗΣΑΠ: Εξιτήριο για πέντε τραυματίες  - Media
 
Εξιτήριο έχουν πάρει πέντε από τους οκτώ τραυματίες από το ατύχημα που συνέβη με συρμό του ΗΣΑΠ στην είσοδο του σταθμού της Κηφισιάς. Ειδικότερα τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» , δύο γυναίκες και ένας άνδρας και πέντε στον «Ευαγγελισμό», τέσσερις γυναίκες και ένας άνδρας.
 
Τρεις γυναίκες από τον «Ευαγγελισμό», έχουν πάρει ήδη εξιτήριο, ενώ παραμένουν στο νοσοκομείο μία γυναίκα με ελαφρά τραύματα και ένας άνδρας με κάταγμα ισχύου. Στο νοσοκομείο «Ερυθρός» δύο γυναίκες πήραν εξιτήριο και ένας άνδρας με κάκωση ζυγωματικού μεταφέρθηκε στην γναθοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Γεννηματάς».
 
Πώς έγινε το ατύχημα
Το ατύχημα σημειώθηκε στο τέρμα του ΗΣΑΠ, στην Κηφισιά, όταν συρμός του Ηλεκτρικού προσέκρουσε σε τοιχίο της αποβάθρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ το ατύχημα οφείλεται στην ολισθηρότητα στους προστατευτικούς προσκρουτήρες που ορίζουν το τέλος της γραμμής.
 
Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, «ο οδηγός του συρμού οδηγήθηκε στην Τροχαία για κατάθεση. Ο συρμός δεν υπέστη υλικές ζημιές, αλλά αποσύρθηκε από την κυκλοφορία για προληπτικούς λόγους. Η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 1 έχει αποκατασταθεί πλήρως από τις 12:15 και διεξάγεται κανονικά»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:26