15/08/2020 01:50:29

Ασυγκράτητο ζευγάρι στην Ισπανία: Έκανε σεξ σε παραλία μπροστά σε παιδιά και τουρίστες

Ασυγκράτητο ζευγάρι στην Ισπανία: Έκανε σεξ σε παραλία μπροστά σε παιδιά και τουρίστες - Media

 

Συνελήφθη ένα ασυγκράτητο ζευγάρι για σεξουαλική πράξη σε παραλιακό δρόμο στη Μάλαγα, μπροστά στα μάτια παιδιών και παραθεριστών.

Λίγες στιγμές νωρίτερα εργαζόμενη στην παραλία - που προσλήφθηκαν για να επιβάλουν τους αυστηρούς νέους κανόνες κοινωνικής απόστασης - είχαν απομακρύνει το ζευγάρι από την παραλία αφού τους έπιασαν να κάνουν «παιχνίδια» στην άμμο.

Αλλά το ζευγάρι μετακινήθηκε στα ντους στον παραλιακό δρόμο όπου η 44χρονη γυναίκα φάνηκε να κάνει σεξ με τον 40χρονο άνδρα.

Το συμβάν συνέβη στον πεζόδρομο Antonio Machado, δίπλα στην παραλία Huelin, λίγο μετά τις 4 μ.μ. το Σάββατο.

Αρκετοί σοκαρισμένοι μάρτυρες κάλεσαν την αστυνομία.

Μάλιστα, μερικοί ντόπιοι πλησίασαν ακόμη και το ζευγάρι, που φέρονται να ήταν μεθυσμένοι, και τους παρακάλεσαν να σταματήσουν, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απάντησαν: «Τι συμβαίνει; Δεν είναι τόσο σοβαρό, τίποτα δεν συμβαίνει».

Την άσεμνη πράξη μπορούσαν να δουν οι λάτρεις του ήλιου, καθώς και όσοι δειπνούσαν, συμπεριλαμβανομένων και παιδιών, σε ένα κοντινό beach bar.

Η αστυνομία έσπευσε και συνέλαβε το ζευγάρι και τώρα αντιμετωπίζει και ποινικές κατηγορίες εκθεσιασμού παρουσία ανηλίκων και σεξουαλικής πρόκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.