search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:31
MENU CLOSE

Άγριο ξύλο από δυο γυναίκες στη μέση του δρόμου – Η μια έπιασε το λουρί με το σκυλάκι της άλλης και άρχισε να τη βαράει με αυτό (Video)

07.07.2020 17:37
Άγριο ξύλο από δυο γυναίκες στη μέση του δρόμου – Η μια έπιασε το λουρί με το σκυλάκι της άλλης και άρχισε να τη βαράει με αυτό (Video) - Media

 

Το περιστατικό που συνέβη σε μποτιλιαρισμένο δρόμο στην πόλη Ντάρτμουθ στον Καναδά είναι για γέλια και για κλάματα. Δυο γυναίκες από διαφορετικά αυτοκίνητα μάλωσαν στη μέση του δρόμου και κουβέντα στη κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια. 
Τότε η μια από αυτές έπιασε του λουράκι του σκύλου (μαζί με τον σκύλο) που κρατούσε η άλλη και άρχισε να το στριφογυρίζει (μαζί με το σκύλο) στον αέρα. Στη συνέχεια άρχισε να την βαράει με τον σκύλο της. 
Το ζώο έκλαιγε και πονούσε από τα χτυπήματα μέχρι που η ιδιοκτήτρια του κατάφερε να το αποσπάσει από τα χέρια της άλλης γυναίκας. Οι δυο γυναίκες έχουν καταθέσει μήνυση η μια στην άλλη, αλλά οι αρχές άσκησαν και αυτεπάγγελτη δίωξη για κακοποίηση ζώου. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10