04/08/2020 14:36:21

Άγριο ξύλο από δυο γυναίκες στη μέση του δρόμου – Η μια έπιασε το λουρί με το σκυλάκι της άλλης και άρχισε να τη βαράει με αυτό (Video)

Άγριο ξύλο από δυο γυναίκες στη μέση του δρόμου – Η μια έπιασε το λουρί με το σκυλάκι της άλλης και άρχισε να τη βαράει με αυτό (Video) - Media

 

Το περιστατικό που συνέβη σε μποτιλιαρισμένο δρόμο στην πόλη Ντάρτμουθ στον Καναδά είναι για γέλια και για κλάματα. Δυο γυναίκες από διαφορετικά αυτοκίνητα μάλωσαν στη μέση του δρόμου και κουβέντα στη κουβέντα πιάστηκαν στα χέρια. 
Τότε η μια από αυτές έπιασε του λουράκι του σκύλου (μαζί με τον σκύλο) που κρατούσε η άλλη και άρχισε να το στριφογυρίζει (μαζί με το σκύλο) στον αέρα. Στη συνέχεια άρχισε να την βαράει με τον σκύλο της. 
Το ζώο έκλαιγε και πονούσε από τα χτυπήματα μέχρι που η ιδιοκτήτρια του κατάφερε να το αποσπάσει από τα χέρια της άλλης γυναίκας. Οι δυο γυναίκες έχουν καταθέσει μήνυση η μια στην άλλη, αλλά οι αρχές άσκησαν και αυτεπάγγελτη δίωξη για κακοποίηση ζώου. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.