search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:06
MENU CLOSE

Απίστευτος ήχος: 100 μουσικοί παίζουν όλοι μαζί το Highway to Hell των ACDC και το Wont get fooled again των Who και τα σπάνε (Video)

08.07.2020 16:30
Απίστευτος ήχος: 100 μουσικοί παίζουν όλοι μαζί το Highway to Hell των ACDC και το Wont get fooled again των Who και τα σπάνε (Video) - Media

 

Το βιντεο εκτός από απίστευτο σε ξεσηκώνει. Χιλιοι μουσικοί μέσα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου παίζουν το τραγούδι των ACDC, Highway to Hell. Η ενέργεια που βγάζουν όλοι είναι απερίγραπτη. 
Το στάδιο Σαντ ντε Φρανς στο Παρίσι έχει γεμίσει ασφυκτικά – πριν από τον κορωνοϊο-. Το συγκρότημα ονομάζεται «1000 μουσικοί» και είναι η μεγαλύτερη ροκ μπάντα στον κόσμο. Αποτελείται από μουσικούς από διάφορες χώρες του πλανήτη, ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Μεξικό, Βουλγαρία, Ελλάδα, Τουρκία, Ισπανία, Γαλλία κ.α

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:06