search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:21
MENU CLOSE

Αστυνομικός έπιανε το στήθος γυναίκας κατά τη διάρκεια της σύλληψής της – Κατακραυγή για σεξουαλική επίθεση (Video)

09.07.2020 16:44
Αστυνομικός έπιανε το στήθος γυναίκας κατά τη διάρκεια της σύλληψής της – Κατακραυγή για σεξουαλική επίθεση (Video) - Media

 

Ένας αστυνομικός που βιντεοσκοπήθηκε κατά τη σύλληψη μιας γυναίκας σε μια διαμαρτυρία κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση αφού εμφανίστηκε να αγγίζει επανειλημμένα τα στήθη της.

Η γυναίκα ακούγεται ότι ζητάει να την ψάξει μια γυναίκα αστυνομικός, αλλά αυτό φαίνεται να ενοχλεί τον αστυνομικό, ο οποίος στη συνέχεια φαίνεται να τη θωπεύει ξανά.

Στο σύντομο κλιπ, ο αστυνομικός φαίνεται να βάζει τα χέρια του πάνω από το στήθος της δύο φορές και η γυναίκα λέει επανειλημμένα «Θέλω γυναίκα αστυνομικό».

Ένας αυτόπτης μάρτυρας που μαγνητοσκοπεί το περιστατικό μπορεί να ακουστεί να φωνάζει «μην την αγγίζεις έτσι» και «βγάλε τα χέρια σου από αυτήν».

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Twitter από τον @_SJPeace_, έναν ακτιβιστή πολιτικών δικαιωμάτων για Πακιστάν-Αμερική που εδρεύει στο Ντιτρόιτ, ο οποίος εκδιώχθηκε κάποτε από ένα ράλι του Τραμπ.

Ισχυρίστηκε: «Αυτό είναι σεξουαλική επίθεση, πολύ απλά. Ζητήστε δικαιοσύνη για αυτήν τη γυναίκα. Αυτό είναι εξωφρενικό».

Σύμφωνα με τη σελίδα GoFundMe, η γυναίκα ονομάζεται Linda Nuno, η οποία ήταν σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας νωρίτερα εκείνη την ημέρα.

Η ιστοσελίδα ισχυρίζεται ότι η γυναίκα είχε προσωπική σχέση με τον αξιωματικό στο βίντεο, αν και δεν είναι σαφές εάν υπάρχει κάποια βάση σε αυτούς τους ισχυρισμούς.

Δείτε από το 0:57 και μετά:

Το Αστυνομικό Τμήμα του Όστιν εξέδωσε δήλωση που αναφέρεται στη γυναίκα ως Rosalinda Nuno Trevino.

Στη δήλωση ισχυρίζεται ότι η κ. Trevino συνελήφθη για «πολλαπλές επικίνδυνες παραβιάσεις της κυκλοφορίας [συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ενός κόκκινου φαναριού, της αποτυχίας προσοχής των πεζών, της ακατάλληλης χρήσης κόρνας και της μη διατήρησης μιας σίγουρης απόστασης».

Λέει επίσης ότι ο αστυνομικός ενημέρωσε την κ. Trevino ότι δεν ήταν διαθέσιμη γυναίκα αστυνομικός.

Η αστυνομική υπηρεσία ισχυρίζεται επίσης ότι ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις οδηγίες της αστυνομίας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:20