search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:52
MENU CLOSE

Ομάδα Δράση: Σάλος με τους «κασκαντέρ» της καταστολής – «Γκάζωναν» σε πεζοδρόμια, εφορμούσαν σε μπλοκ διαδηλωτών (Videos)

10.07.2020 07:44
Ομάδα Δράση: Σάλος με τους «κασκαντέρ» της καταστολής - «Γκάζωναν» σε πεζοδρόμια, εφορμούσαν σε μπλοκ διαδηλωτών (Videos) - Media

 

Μεγάλη επίθεση εξαπολύθηκε από τις δυνάμεις καταστολής εναντίον οργανωμένων μπλοκ της χθεσινής διαδήλωσης κυνηγώντας διαδηλωτές και νεολαίους, ανοίγοντας κεφάλια, τραυματίζοντας και χτυπώντας στο σωρό. Με κλομπ, χημικά  και βομβίδες κρότου λάμψης επιχείρησαν να διαλύσουν την ογκώδη συγκέντρωση. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι εναντίον της νεολαίας εξαπολύθηκαν δολοφονικές επιθέσεις και με μηχανάκια από την ανασυσταθείσα διαβόητη Ομάδα Δράση πρώην Δέλτα.

Δείτε βίντεο – ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το ThePressProject:

Σε άλλο βίντεο φαίνεται να γράφουν στα παλιά τους υποδήματα κάθε έννοια ΚΟΚ και να διανύουν με μεγάλη ταχύτητα το πεζοδρόμιο των Προπυλαίωνέ έχοντα βάλει στο στόχαστρό τους κάποιους διαδηλωτές,, όταν εκεί και στους γύρω δρόμους κινούνταν πολλοί άλλοι πεζοί διαδηλωτές. 

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το αποκαλυπτικό βίντεο.

Ποια είναι η ομάδα Δράση

H «Δράση» αντικατέστησε την πρώην ομάδα ΔΕΛΤΑ. Σύμφωνα με τις επίσημες εξαγγελίες που έγιναν τον Νοέμβριο του 2019, πρόκειται για πέντε ομάδες των 10 αστυνομικών, οι οποίες εργάζονται εξάωρο, δύο ομάδες το πρωί, δύο το απόγευμα και μία ακόμη ενισχυτική όπου κριθεί ότι χρειάζεται. Προφανώς σήμερα πολλοί περισσότεροι αστυνομικοί συγκροτούν την εν λόγω ομάδα, αν κρίνουμε από τις δεκάδες πυο βλέπουμε κάθε μέρα στους δρόμους της Αθήνας. 

Στο βασικό οπλισμό της νέας ομάδας της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνεται αλεξίσφαιρο γιλέκο, επιαγκωνίδες σε χέρια και πόδια, το όπλο του κάθε αστυνομικού και όταν χρειάζεται, θα φέρουν και κοντά υποπολυβόλα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 20:52