03/08/2020 14:49:32

Ιnstagram: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές

Ιnstagram: Ξεχάστε όσα ξέρατε – Αυτές είναι οι μεγάλες αλλαγές - Media

 

Τo Instagram συνεχίζει να εξερευνά και να επεκτείνει τις δυνατότητές του.

Μετά τα Instagram Stories, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ξεκινά έναν μεγάλο επανασχεδιασμό που διευκολύνει την παρακολούθηση των «ιστοριών» αυτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δοκιμάζει ένα νέο σχεδιασμό που θα επιτρέπει στους χρήστες του να βλέπουν περισσότερα Instagram Stories ταυτόχρονα, τόσο στη home screen όσο και σε μια σελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτά.

Μια πρώτη εικόνα του νέου σχεδιασμού έδωσε ο social media manager Julian Gamboa μέσα από ανάρτησή του στο Twitter, αν και παραμένει ασαφές πότε ή ακόμα και αν το Instagram σκοπεύει να παρουσιάσει τον νέο σχεδιασμό σύντομα.

Αλλάζουν και τα σχόλια

Οι χρήστες θα μπορούν πλέον να «καρφώνουν» τα αγαπημένα τους σχόλια στην κορυφή του feed και να «πολλαπλασιάζουν» τη διάδραση με φίλους, συγγενείς ή τρίτους χρήστες.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η λειτουργία αναπτύσσεται σε μια προσπάθεια να βοηθήσει τους χρήστες να ελέγξουν καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο ξεκινούν οι συνομιλίες στην πλατφόρμα, επιτρέποντάς τους να προωθήσουν θετικά σχόλια.

Η απόφαση να επεκταθεί η λειτουργία σε ολόκληρη την πλατφόρμα είναι ένα από τα πολλά βήματα του Instagram για την καταπολέμηση του εκφοβισμού και της τοξικής συμπεριφοράς τον τελευταίο χρόνο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.