search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:40
MENU CLOSE

Ινδονησία: Αυτοκτόνησε παιδεραστής που κακοποίησε πάνω από 300 παιδιά (Photos)

13.07.2020 13:17
Ινδονησία: Αυτοκτόνησε παιδεραστής που κακοποίησε πάνω από 300 παιδιά (Photos) - Media

 

Ένας Γάλλος συνταξιούχος που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση περισσότερων από 300 παιδιών στην Ινδονησία πέθανε ημέρες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο 65χρονος Francois Abello Camille, 65 ετών, θα μπορούσε να περάσει ισόβια στη φυλακή, τον χημικό ευνουχισμό ή την εκτέλεση από ειδική ομάδα φρουρών για τα φερόμενα εγκλήματα σε βάρος παιδιών ηλικίας μόλις 10 ετών.

Ο συνταξιούχος ήταν με δύο ανήλικα κορίτσια σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Τζακάρτα όταν συνελήφθη τον Ιούνιο, δήλωσε η αστυνομία.

Πέθανε σε αστυνομικό νοσοκομείο της Τζακάρτα το βράδυ της Κυριακής, τρεις μέρες μετά από την απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί του.

Ο Abello, από την περιοχή του Παρισιού, συνελήφθη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης 305 ανηλίκων και κατηγορήθηκε επίσης για ξυλοδαρμό παιδιών που αντιστάθηκαν στις προσπάθειές του να τα κακοποιήσει σεξουαλικά.

Ο 65χρονος έβρισκε θύματα ευάλωτα παιδιά του δρόμου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του την περασμένη Πέμπτη στο κελί του σε κέντρο κράτησης στην Τζακάρτα, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Yusri Yunus.

Ο κ. Yunus πρόσθεσε: «Είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει την Πέμπτη, και αφού το αντιλήφθηκαν οι (φρουροί φυλακών), προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε.Πέθανε χθες το βράδυ».

Ο Abello συνελήφθη σε ένα ξενοδοχείο της Τζακάρτα τον περασμένο μήνα μετά από καταγγελίες στην αστυνομία ότι έκανε σεξουαλικές επιθέσεις σε ανήλικες γυναίκες αφού πλήρωνε για να τις φωτογραφίσει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 06:39